Cuo sam da nema prenosa sutra, `#%#$`%`$`%, pa me interesuje gde/kako ćete pratiti utakmicu? Ako neko zna sajt ili satelitski/kablovski kanal koji je najavio prenos, molim vas odgovorite. Koga ova tema ne tangira, neka je preskoci :P
Prenosa nece biti jer je RTS-u skupo... A kada bih izrazio svoje misljenje o Tijanicu i RTS-u verovatno bih bio trajno udaljen sa foruma.. :)) Tako da mozete da pretpostavite sta mislim...
`ladno nema prenosa kvalifikacione utakmice za Ligu sampiona... Treba neku bunu napraviti..
Hahaha nije valjda da placas? Kod mene u Kraljevu Svaki 10 000 gradjanin placa to. Inace prenos necce biti jer im je skupo da plate. Spominju se price da ce da bude na Areni sport. Sigurno ce biti stream na netu cim su bile pripremne utakmice Partizana ove godine. Pozdrav :)
:: Tijanicu, oca ti *ebem u *icku :: Za sta da ti dam 500 dinara mesecno :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Ovih dana se ubijam da nadjem neki besplatan program za sreamovani TV.Svasta sam probao i nijedan ne pusta domace kanale kako treba.Nikako da uspostavi konekciju.A i ako uspostavi pravi mi slideshow.
@aco kakav je taj Readon TV ? Jel strimuju RTS,Fox,B92 i to?
:: Tijanicu, oca ti *ebem u *icku :: Za sta da ti dam 500 dinara mesecno :: :: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ :: 8====D ~ ~ ~ :: :: ::
Extra program ja ga vec godinu dana koristim. Ima kanalo kolko hoces. Imaju i 5-6 Jermenskih kanala valjda ce oni da penose utakmicu. Pozdrav :)
:: Ovih dana se ubijam da nadjem neki besplatan program za sreamovani TV.Svasta sam probao i nijedan ne pusta domace kanale kako treba.Nikako da uspostavi konekciju.A i ako uspostavi pravi mi slideshow :: :: @aco kakav je taj Readon TV ? Jel strimuju RTS,Fox,B92 i to :: :: ::
` Јерменија следећа станица на путу ка Лиги шампиона. Партизан брани два гола предности над Пјуником из првог меча, и корача полако ка најелитнијем европском клупском такмичењу. Станојевић најављује офанзиву. Меч у Јеревану почиње у 17 часова (директан пренос РТС). `
Posto vidim da niko nije informisan. Nekoliko rodjaka radi u RTS-u i on kaze da nijedan dinar od pretplate ne ide RTS-u, jer zamisli koje bi pare onda oni imali. A kome idu pare sami zakljucite.
Verovatno su uspeli da srede prenos,sto je super... :D :: :: ` Јерменија следећа станица на путу ка Лиги шампиона. Партизан брани два гола предности над Пјуником из првог меча, и корача полако ка најелитнијем европском клупском такмичењу. Станојевић најављује офанзиву. Меч у Јеревану почиње у 17 часова (директан пренос РТС). :: :: Phenom X2 555BE 3.2Ghz box, :: Gigabyte GA-770TA-UD3 SATA3/USB3, :: Gigabyte GV-R575D5-1GD Ati 5750 1GB GDDR5 :: Kingston HyperX DDR3 1600Mhz 9-9-9-24 1.8V :: WD 500Gb, WD 160Gb, DVD/RW Asu :: Recom 550W plus, Blueberry, ATP :: ::
Hvala. Veceras svi u 17h pustite RTS i da bodrimo nase. Pozdrav :)
:: :: ` Јерменија следећа станица на путу ка Лиги шампиона. Партизан брани два гола предности над Пјуником из првог меча, и корача полако ка најелитнијем европском клупском такмичењу. Станојевић најављује офанзиву. Меч у Јеревану почиње у 17 часова (директан пренос РТС). :: :: Phenom X2 555BE 3.2Ghz box, :: Gigabyte GA-770TA-UD3 SATA3/USB3, :: Gigabyte GV-R575D5-1GD Ati 5750 1GB GDDR5 :: Kingston HyperX DDR3 1600Mhz 9-9-9-24 1.8V :: WD 500Gb, WD 160Gb, DVD/RW Asu :: Recom 550W plus, Blueberry, ATP :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.