Pozz svima, Posle 2god. posedovanja Telekom ADSL konekcije od 1Mbit/s odlucio sam da je to presporo za download u danasnjem svetu.Posto nigde ne vidim najavu da ce Telekom povecati brzinu ili smanjiti cene, razmisljam o prelasku na drugog provajdera. Odlucio sam se za AVcom posto nemam mogucnosti uvodjenja SBB-a. Jos jedan od razloga je to sto AVcom nudi dupliranje paketa od 2Mbit/s ako se potpise ugovor na godinu dana.To znaci da bih za 1350din (sa PDV-om) dobio 4 puta brzi internet nego sto trenutno imam kod Telekoma za oko 1400din. E sada, zeleo bih da cujem necije iskustvo/misljenje o AVCom-u.Da li konekcija cesto puca,da li se dugo ceka pre uvodjenja... Hvala .)
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.