Ko sto naslov kaze ,internet konekcija mi nestaje svaki put kad ga upalim od pre neki dan.... Kada upalim i vidim da nema onih malih kompova dole koji svetle,pokusam da odem u network connections ali ni tamo nema nikakvih ikonica. Komp se ponasa ko da uopste nemam mreznu kartu i ko da nikada nisam imao internet.... Ovaj problem sam resavao system restoreom i radilo je al me smara svako jutro da to radim da bi imo net.... I jos da pomenem imam neki bag da kada kliknem na my computer ili hocu da otvorim neki folder sa desktopa pojavi mi se ono gathering informations (kao kada se neki program uninstalira) za Solid converter pdf ,koji sam prethodno bio obrisao ....I primetio sam da jednom kada sam ga pustio da gatheruje sve informacije a nisam kliknuo na cancel ovo sa gubitkom je pocelo da se manifestuje..Nisam siguran dal je do toga al reko da napomenem
Imam integrisanu mreznu kartu na ploci P4PE2-x i povezan sam na ruter koji mi je na krovu zgrade sa mnostvom drugih korisnika pa zajedno cinimo LOKALNU MREZU i vecina ima staticki IP za net .... Konfa je Asus p4pe2-x 1,5gb ddr1 400mhz kingston ati x1650 pro 256mb ddr2 intel celeron@2,4ghz Hard WD 1600aajb - >160gb ATA i Chieftec 550w GPS
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Ko sto naslov kaze ,internet konekcija mi nestaje svaki put kad ga upalim od pre neki dan... :: Kada upalim i vidim da nema onih malih kompova dole koji svetle,pokusam da odem u network connections ali ni tamo nema nikakvih ikonica. Komp se ponasa ko da uopste nemam mreznu kartu i ko da nikada nisam imao internet... :: Ovaj problem sam resavao system restoreom i radilo je al me smara svako jutro da to radim da bi imo net... :: I jos da pomenem imam neki bag da kada kliknem na my computer ili hocu da otvorim neki folder sa desktopa pojavi mi se ono gathering informations (kao kada se neki program uninstalira) za Solid converter pdf ,koji sam prethodno bio obrisao ....I primetio sam da jednom kada sam ga pustio da gatheruje sve informacije a nisam kliknuo na cancel ovo sa gubitkom je pocelo da se manifestuje..Nisam siguran dal je do toga al reko da napomene :: :: :: Imam integrisanu mreznu kartu na ploci P4PE2-x i povezan sam na ruter koji mi je na krovu zgrade sa mnostvom drugih korisnika pa zajedno cinimo LOKALNU MREZU i vecina ima staticki IP za net ... :: Konfa je :: Asus p4pe2- :: 1,5gb ddr1 400mhz kingsto :: ati x1650 pro 256mb ddr2 :: intel celeron@2,4gh :: Hard WD 1600aajb - >160gb ATA i :: Chieftec 550w GP :: :: Hvala svima ako mozete pomozite :D !!!
Uradio sam scan sa maleware i nodom i samo mi je maleware nasao 1infected koji sam obrisao ,videcemo sutra kad upalim sta ce biti @codeus kada odem u network conections nema mi ni jedne ikonice a inace mi je stiklirano da mi se pojavljuje LAN connection u sys treju...Samo system restore pomaze
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.