Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Govna telekomska
STRANA 1 OD 2  
H-nitro Govna telekomska 12.06.2010. 17:11 T27447

status: user
broj poruka: 1977
E sad sam se iznervirao ko pas, igram dotu i izbaci me jedno, ja reko ajde, udjem o5 i drugi put pa treci, ja izadjem skros posto sam polomio kablove i misa, kad pocne da puca pukla konekcija sinoc i danas jos 2x samo odsebe nisam je dirao,
i sad bi ja dosao i je*o im majcinu jadnu napacenu, i onako nemam vise prijava, sad da ima dodjem tamo unprofor im ne bi pomogo da bog da pomrli, koliko su jadni, jebem ti telekom kad mi u sedmici pukne 30x veza a da naplacuju vise to mogu jeli i jebem li im staka i ne vredi drugacije sto si ljubazniji to te vise odjebu, e voleo bi da ovo sranje cita neki kreten iz telekomcine, i nek me kontaktira na private....

STOKA SLIZI DA SE BIJE I TREBA DA SE BILE JER NE RAZUME STA JOJ PRICAS!

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ElitePro Ccc 12.06.2010. 17:44 #222104

broj poruka: 305

Nemoj da se nerviras ko im jebe mater, jel postoji mogucnost da uzmes kablovski ili kod nekog drugog adsl? to uradi i neces da se nerviras oko budala vise...
Daum ... 12.06.2010. 17:50 #222105

broj poruka: 12798
I meni zadnjih dana puca veza na Telekonju. Tipa otvorim par strana i onda odjednom prestane da učitava bilo koju drugu stranu... Čak mi neke sajtove nije hteo da otvara, kao da ih blokira telekom. Proverio sam to čak preko drugih provajdera gde hoće tih par sajtova da se otvara. Stoka!

Sredio sam problem sa sajtovima tako što sam na TCP/IP V4 dodao preferiranu DNS adresu 8.8.8.8.

Čak mi se čini da je prestala da puca konekcija. Probaj da odradiš to...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

Mortificat ... 12.06.2010. 18:32 #222121

broj poruka: 3519
Njihove usluge iz domena interneta odavno ne koristim, jer sam firmu zamrzeo još odavno. Nemoj se nervirati, sa ološom ne možeš izaći na kraj.

Be the change you want to see in the world.

IceCream re 12.06.2010. 18:33 #222122

broj poruka: 791
nesumnjam da neznate ali da li vam je svaki telefon iza splitera i to je jedan od razloga prekida neta ako bi se pogresno spojen poceo koristiti

cisto da dodam a ima tu i do centrale, modema itd

H-nitro re 12.06.2010. 20:36 #222146

broj poruka: 1977
Nemam drugi provajder, ne mogu ni kablovsku nista, nego me stoka nervira, a kao servis usluge i pretp[latu to mogu da n naplacuju, e znate sta zemlja nam je otisla u racku
eto imao sam arogantan i nastup pun antisemitizma jer me nerviraju i u nadi da ce neko djubre iz podrse njihove ili tako nesto da se javi na private da ga zadavim, ali eto

kakva zemlja takav i narod, ljudima sa strane je smesno kad kazes da za 1300din placas 512 net koji je kao pojacan na 1 i jos u procentima na platu te deru a konekcija dobra ko mula za jusufa

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

Danijelk ....... 12.06.2010. 20:42 #222150

broj poruka: 1541
Nisam imao nekih vecih problema sa njima, jedino sto se desava ponekad da ne radi net nekih pola sata-sat... Al i to je dovoljno da te iznervira... Sta reci, u kakvoj drzavi zivimo nije ni cudo....

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet Re: 12.06.2010. 20:56 #222153

broj poruka: 1033
Iskuiaj bate, popij pivo...
srdjanl da li... 12.06.2010. 21:17 #222154

broj poruka: 1514

vec kad ste kod telekoma,da li je iko probao da menja paket mesecno,da uzme veci pa posle smanji- vrati na svoje?
toocool tuzno ali istinito 12.06.2010. 23:45 #222206

broj poruka: 1092
ja sam telekomov adsl koristio cim su pustili (ko se seca bese paket 256/64 i to je kostalo isto kao i sad 1400 din sa sve pdv, evro je tada bio 80 din pa je to kostalo 17 evra)
u isto vreme u bugarskoj (bio sam te godine tamo) je paket od 1mb/512 kostao 7 evra
i sve mi je bilo jasno
onda su poceli da dizu down brzinu, pa su popeli taj paket (inace najjeftiniji) na 512/64 a cena ostala ista
i taj je radio kako tako
e kad su udarili ovaj zadnji 1mb/128 e tu je nastao blagi uzas
naravno cene nisu menjali
tada sam i odjavio telekonj (posto sam dosta dugo bio njihov korisnik nisam im vratio opremu - pise u ugovoru - iskreno oprema nije nikakva ali namerno nisam vratio)
presao sam kod drugog provajdera, dobio kud i kamo bolji ruter i evo od onda nisam imao nikakvih problema
jeb, indijanska drzava, sta`s
Daum ... 12.06.2010. 23:53 #222210

H-Nitro, probaj ono što sam ti prethodno napisao. Odkad sam to odradio ne puca mi net. Ne znam jel do telekoma ili do tih podešavanja, ali te ništa ne košta da probaš...

IceCream re 13.06.2010. 00:07 #222218

da i poslusaj Dauma promeni DNS
inace nemam zbog cega da ih hvalim ali kod mene radi stabilno sem sto neisporucuju ugovorene brzine uvek manjka nekih 10-15 posto

sto se tice promene paketa na mesecnom nivou(mislim gore-dole)to mozes da radis samo kad ti istekne ugovor a dok si pod ugovorom mozes da dignes brzinu i tu ostajes ,nema nazad tek kad istekne ugovor od 12 meseci

gile23 ... 13.06.2010. 00:14 #222224

broj poruka: 9121
Daume meni se desavalo ovo, konektovan modem sija lampica i odjednom nestane interneta, ja WTF, sve je na auto. Iskljucim ukljucim radi, posle vidim da mi kaze da nastaje frka kod DNS-a, jel valja taj DNS sto si ga ti preporucio iili ima neki bolji ?

Pozdrav!
IceCream re 13.06.2010. 00:21 #222233

ja koristim openDNS i imam osecaj da se brze ucitavaju stranice, negde je vec bilo pisano tome
ili ti 208.67.220.220 i 208.67.222.222

gile23 ... 13.06.2010. 00:31 #222238

@ice cream

Ma znam i ja sam to neko vreme koristio pa sam se vratio na automatiku :).

@H-nitro

Nista ti video nisi sta se meni desavalo. Igram ja SC 2 partiju znaci razbio coveka da mu razbijem samo 1 gradjevinu puce veze, keva podigla slusalicu, ja prso totalno. Mnogo takvih stvari mi se desavalo i pri download-u vecih fajlova koji se ne mogu resume ili u sred dote, tako da si ti trenutno amater veruj mi, vremenom ces oguglati :).

Pozdrav!
markopvict he he 13.06.2010. 00:33 #222242

broj poruka: 4515
Open DNS i Google DNS(8.8.8.8) ne mogu biti brzi od provajderovog DNS-a. Dakle posto je provajderov dns 2 ili 3 hop od vaseg racunara, tesko da moze da se otvara brze sa OpenDNS-om ili Googletom. Ovo se odnosi na milisekunde. Teoretski, dakle ne.
@Daum
Posto koristis taj dns, google, it would now know everywhere you were going

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

gile23 ... 13.06.2010. 00:37 #222246

Inace offtopic mogli bismo da bacimo jednu dotu :), ali prvo da mi dodje kuler to je za jedno 2-3 dana :).

Pozdrav!
Daum Re: ... 13.06.2010. 00:50 #222252

Neko mi je preporučio onaj DNS koji sam naveo, navodno je google-ov.... Ista stvar mi se dešavala zadnjih nekoliko dana, i taman sam se spremao da zovem telekom u ponedeljak, ali mi dade drugar ovaj DNS i sada radi savršeno...

:: Daume meni se desavalo ovo, konektovan modem sija lampica i odjednom nestane interneta, ja WTF, sve je na auto. Iskljucim ukljucim radi, posle vidim da mi kaze da nastaje frka kod DNS-a, jel valja taj DNS sto si ga ti preporucio iili ima neki bolji
::
:: Pozdrav!
Daum Re: he he 13.06.2010. 00:51 #222254

Ma bole me baš... Bitno je da radi kako treba net sada... Ugasiću ga za par dana da proverim jel radi net kako treba...

:: @Dau
:: Posto koristis taj dns, google, it would now know everywhere you were going
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
Mixx Re: re 13.06.2010. 00:52 #222255

broj poruka: 2931
+1. radi poso odlicno OpenDNS

:: ja koristim openDNS i imam osecaj da se brze ucitavaju stranice, negde je vec bilo pisano tome
:: ili ti 208.67.220.220 i 208.67.222.22
gile23 ... 13.06.2010. 00:54 #222256

@Daum Hvala na info-u i ja sam hteo da zovem telekom jer me je u jednom trenutku to totalno iznerviralo :). Inace postoji dugme promeni :).

Pozdrav!
Mixx Re: he he 13.06.2010. 00:54 #222258

broj poruka: 2931
nije u pitanju brzina nego bagovanje

:: Open DNS i Google DNS(8.8.8.8) ne mogu biti brzi od provajderovog DNS-a. Dakle posto je provajderov dns 2 ili 3 hop od vaseg racunara, tesko da moze da se otvara brze sa OpenDNS-om ili Googletom. Ovo se odnosi na milisekunde. Teoretski, dakle ne.
:: @Dau
:: Posto koristis taj dns, google, it would now know everywhere you were going
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
Daum Re: ... 13.06.2010. 00:55 #222259

Mrzi me da radim copy/paste citata... pa imam najmanje spam poruka na forumu...

:: @Daum Hvala na info-u i ja sam hteo da zovem telekom jer me je u jednom trenutku to totalno iznerviralo :). Inace postoji dugme promeni :)
:: Pozdrav!
gile23 ... 13.06.2010. 00:56 #222260

@daum samo opusteno, napisi @taj i taj i kraj price sta imas da ga citiras :).

Pozdrav!
gilopile Re: Govna telekomska 13.06.2010. 03:01 #222292

broj poruka: 9459
Sve to stoji,ali neko jede(da prostis)govna umesto hleba(nema novaca da ga kupi),pa ne zna kome ce,i kako da se obrati!Jednostavno zivis u Srbiji,a mislim da to govori SVE!Bez nerviranja,molicu!Sta bi radio da zivis u Vojvodini,pa svakih par dana ostanes po par minuta/sati bez struje...a da ne pricam o nestabilnosti mreze...katastrofa.Skoro mi je porikavalo sve zivo,ploca,grafika,tv...

P.s.Nemojte ovo krivo shvatitii!Ne zelim nikoga pojedinacno da uvredim!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: E sad sam se iznervirao ko pas, igram dotu i izbaci me jedno, ja reko ajde, udjem o5 i drugi put pa treci, ja izadjem skros posto sam polomio kablove i misa, kad pocne da puca pukla konekcija sinoc i danas jos 2x samo odsebe nisam je dirao,
:: i sad bi ja dosao i je*o im majcinu jadnu napacenu, i onako nemam vise prijava, sad da ima dodjem tamo unprofor im ne bi pomogo da bog da pomrli, koliko su jadni, jebem ti telekom kad mi u sedmici pukne 30x veza a da naplacuju vise to mogu jeli i jebem li im staka i ne vredi drugacije sto si ljubazniji to te vise odjebu, e voleo bi da ovo sranje cita neki kreten iz telekomcine, i nek me kontaktira na private...
:: STOKA SLIZI DA SE BIJE I TREBA DA SE BILE JER NE RAZUME STA JOJ PRICAS
:: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS
Daum Re: Re: Govna telekomska 13.06.2010. 03:13 #222293

Imaš pogrešan pogled na život. To što živiš u Srbiji ne može da bude opravdanje nekome da te jebe u zdrav mozak. Ako se ti miriš sa time, blago tebi, dozvoli da te jebu slobodno, ali ja ću uvek kad mi nešto smeta da se dignem i prepirem jer ako ja plaćam uslugu onda je i očekujem u kompletnom sadržaju a ne da razmišljam `Živim u Srbiji, treba da budem srećan što imam i ovoliko`...

:: Sve to stoji,ali neko jede(da prostis)govna umesto hleba(nema novaca da ga kupi),pa ne zna kome ce,i kako da se obrati!Jednostavno zivis u Srbiji,a mislim da to govori SVE!Bez nerviranja,molicu
:: P.s.Nemojte ovo krivo shvatitii!Ne zelim nikoga pojedinacno da uvredim
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs