Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Problem sa Internet konekcijom
STRANA 1 OD 1
Valheru Problem sa Internet konekcijom 09.06.2010. 11:53 T27374

status: user
broj poruka: 750
Naime uninstaliram Aviru sinoc cisto da oprobam novi KIS2011, kada je zavrsio sa uniinstalom radio je net savrseno, medjutim kada sam restartovao PC da bih mogao da nastavim sa instalacijom KIS2011-ke, navedeni program nije mogao da se konektuje na internet da bi autentifikovao Trial Period, ne samo on vec i uTorrent, Steam, MSN itd itd :/
Menjao sam portove na ruteru, recommended options setovao na Win7 Firewallu ali bez uspeha, u MSN-u mi prijavi gresku broj 80072ee7, guglao sam al nista znacajno nisan nasao.

Jedino sam primetio da skida Windows Upadate bez problema, i u konekcijama stoji da sam konektovan na internet al nema sile da se ucita neki sajt ili konektuje neki od IM programa.

Pomogajte ljudi kako znate i umete :)

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro re 09.06.2010. 12:13 #221240

broj poruka: 1977
Tako je i meni bilo sinoc, nije radio lelekom kako tyreba, alio sad radi, ma ke im jebe majku, stoka malo mal pa ne radi, u ovoj zemlji bas nista ne moze kako treba

Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

Valheru 09.06.2010. 12:27 #221241

Mislim da nije do Telekoma, iz Ubunuta sam mogao da idem na net bez problema, tako da je ovaj problem vezan za Win :(

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

gile23 ... 09.06.2010. 12:38 #221242

broj poruka: 9121
Pogledaj sta se desava sa datumom, onda iskljuci firewall i vidi status Windows Defendera, iskljuci UAC, ako nista od toga ne pomogne, e onda jbg :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 Kaspersky... 09.06.2010. 12:42 #221243

broj poruka: 3351
....imas negde u opcijama - Port Settings, u njemu iskljuci sve sto ima veze sa FTP i HTTP/HTTPs. Ne brini se zbog toga, ionako kad nesto downloadujes, KAV skenira nove fajlove.
Valheru 09.06.2010. 13:36 #221246

Izgleda da se problem nalazi u Aviri, tacnije u selfdefend procesu :)
Da bi mi internet proradio moram da instaliram Aviru o5, iskljucim selfdefend funkcije i tek onda da je uninstalujem :)
Jedini problem da bi aktivirao trial period moram da se konektujem na net, tako da mi sad jedino ostaje da je aktiviram preko hbdkeya :/
Ako neko ima za 09/10 varijantu dl link bio bih mu jako zahvalan ako bi mi ga poslao na mejl :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs