I ti placas kod tog interneta koliko smes mesecno da skines a ne brzinu :). Zato to ne uzimaj :). Ako hoces da skidas odes kod nekog od nasih provajdera i trazis neki flat paket :).
Pa imam ja flat varijantu kod euneta 4mb fino pici download oko 400kb/s ali ovaj net koristim kada sam na savi na jedrilici pa vidim nesto nece da ide download stalno se zali da je ip zauzet pa me to nervira mislim lepo oni naplacuju uslugu a dodelili na jednu ip 100000 korisnika bezobrazluk ima da im pocupam sve fidere sa bandera pa ce djoku da naplacuju toliko usluge koje i neispunjavaju.
Probaj Telenor internet, ja mislim da oni nemaju problema sa tim :), pozajmi od nekoga cisto za jedan dan, vidi kako se on ponasa ? Sta ti kaze na megaupload-u ?
Pozdrav!
:: Pa imam ja flat varijantu kod euneta 4mb fino pici download oko 400kb/ :: ali ovaj net koristim kada sam na savi na jedrilici pa vidim nesto nece da ide download :: stalno se zali da je ip zauzet pa me to nervira mislim lepo oni naplacuju uslugu a dodelili na jednu ip 100000 korisnika bezobrazluk ima da im pocupam sve fidere sa bandera pa ce djoku da naplacuju toliko usluge koje i neispunjavaju :: ::
Problem je što svi koji imaju taj net imaju istu IP adresu, tako da kad niko ništa ne skida, onda ti možeš da dođeš na red. Drugim rečima, zaboravi na rs, mu, hf ćeš i moći nešto, ostali hosting servisi, oni koji su manje popularni da ne kažem nepoznati široj javnosti, će odraditi posao, ali pitanje je koliko često ćeš moći nešto na njima da nađeš, jer ljudi uglavnom bacaju stvari na neke od ova 3 navedena. Još jedna stvar, mts zaokružuje data transfer, ali to kao korisnik, verovatno već znaš. Pozz.
МТС као фирма има једину жељу да шиша овце, у чему му деломично смета трећи провајдер. Са само другим, који му је био заједничког власништва, лако се договарао... Тај мобилни интернет су замислили као могућност да скинеш Е-пошту БИЛО ГДЕ, и евентуално сурфујеш по незахтевним страницама. Укратко: да одрадиш посао и да за то платиш колико год они зацепе. Ниакво масовно преузимање података и велики проток не долазе у обзир, имаш Е-пошту и шта ћеш више? Разлог томе је довољан број будала - несрећника који морају да пристају на овако нешто + никаква потреба да се улаже у опрему од стране МТС-а, јер такав бедни сервис дозвољава и оно што већ имају, а за квалитет услуге.... па одсели се, овчице, нема ти баш много избора. Укратко: велика превара, али, у нужди, једина алтернатива ... дајал-ап-у. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.