Zbog stalnog restartovanja zamenio sam modem za tp-link , ali je problem ostao isti .Mislim da je problem u razdelniku linije, jer mi se desava da nekad nemam signal na slusalici .Interesuje me kakva su vasa iskustva sa drugim operaterima,kakva im je tehnicka podrsaka,jer planiram da bezim iz sezama (ocajni su).
Pozz druze,iskreno ja imam lelekom:)ali komso do mene ima sezampro imao je na pocetku neki obicni ruter,zbog stalnog pucanja veze zamenio je i dobio tvoj pomenuti tp-link.Znaci isto se desava kao sa prethodnim stalno gubljenje veze,takodje na slusalici...dosta puta je zvao call centar,ali ne pomaze...izgleda da ce lelekom-a uzeti:))pozdrav!
Ja sam na Eunetu, imaju odlicnu tehnicku podrsku 24/7 ali cekam SBB da stigne do mene i onaj paket od 4 mega. Ovo sa cenama je bezobrazluk, nisu povecavali brzinu vec godinu i po dana... ebeni Telekonj.
I kod mene isti problem na sezamu,menjao sam modem tako sto sam uzeo u svojoj reziji Lynksis manje puca veza ali zna da pukne. Oni kazu da je sve ok. Jbg. R1 ili nijedan! Peca R.I.P
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.