Nesto me zezao video na skajpu, zakoci i nece dalje, i ja reko` da proverim brzinu, da vidim kolko je, i izbaci mi ovaj rezultat odozdo. Koristim 4096/256
Pa da izgubim duplo veci upload? Neka neka :D Ostavicu ga dok tera. Mada, juce mi svetlela crvena lampica i nisam neko vreme imao net, mozda stvarno povecali. U svakom slucaju ga ne diram. Mom drugu se jednom tako zeznulo i umesto 512kb imao 2mb, a to je bilo pre ne znam kolko godina kad je 2mb bio najjaci paket. I budala resetovao modem da bi mogao da ide na rapidshare. Koji je to car xD
I ja sam u lelekomu ADSL mozda kad dodju Nemci bude povecanja down i up. Red bi bio!
:: :: jel su povecavali dodatno protok opet, tj msm na download? :: :: Skoro bese neka tema da je sezam pro povecao, pa ako je(ili ce) i telekom onda ce ovi kod mene verovatno!? pozdra :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.