Da, ali kod Beotela imas 6 meseci besplatno, dok Telekom dere li dere :)
Be the change you want to see in the world.
:: :: Tjuti, bolje i da dobijem 2.5 a placam 1, nego sto sam u beotelu placao 1 a dobijao 0. :: :: Mada im nije fora. Da sam imao kablovsku, uzeo bi to, al ovako sam morao, jb :: ::
Ne razumem sta oces da kazes? prva 3 meseca ne placam i jos mi za 1400din daju 4mb? Kakav crni beotel, njis sam pre 15dana sutnuo i uzeo telekom. Ispada mi kad podelis sa 3 meseca gratis, oko 1000din/mesecno 4mb ove godine. Mislim da je bas povoljno. Samo da srede te padove brzine
1400x9=12600, 1400x6=8400, jedino sto sam hteo reci da se meni ova solucija isplati, iz ociglednih razloga, jer ta 4Mbit-a mi ne znace nista s obzirom, da mi je bitnije da imam net sve vreme, nego li njegova brzina, mada ocigledno s tobom to nije slucaj. Svako ima svoje potrebe, odnosno meni ne bi znacila ta 4 Mbit-a, to sam hteo reci.
Ali ako su ti padovi sa 4 na 2.5 to nije nista strasno, strsno je da ti net nekad pukne totalno(kao sto ponekad zna da bude na Beotelu nekih sat vremena), ali jbg, meni su mnogo bitnije finansije nego performanse. Bez uvrede.
Ma kakva uvreda, razumem te skroz. Ja non stop skidam sa neta, i volim sto brze, tako da mi ovih 4mb za oko 1000 mesecno extra leglo. Vise mi se isplati nego za 1mb na beotelo da dam 700din mesecno, a 4x veca brzina. Ima neko kome odgovara i 512, samo da je jeftino. Samo po potrebama, nista drugo. Poz
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.