Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Jedno hipoteticko internetsko pitanje
STRANA 1 OD 1
Panta019 Jedno hipoteticko internetsko pitanje 17.03.2010. 18:36 T25370

status: user
broj poruka: 1583
Ako npr. tip je sa nekim ADSL provajderom sklopi ugovor, uplati za prvi mesec, dobije opremu ali kuci je jos uvek nije namontirao i nije jos uvek poceo da koristi net, a u medjuvremenu se predomislio da nece ADSL ili je mozda u zadnjem momentu shvatio da zeli kod drugog provajdera da li jos uvek ima sansu da vrati opremu i raskine ugovor ili je za to prekasno ?

Compute...compute damn you!!! More compute bre majke ti ga sasave i bezobrazne!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 17.03.2010. 18:43 #197336

broj poruka: 4163
Može da raskine ugovor ali će da popije penale (čitaj da plati)

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ

codeus ... 17.03.2010. 19:00 #197342

broj poruka: 4054

hipoteticki .. onog momenta kad je stavljen potpis na ugovor ... otplata pocinje makar za 1 god neskinuo ni 1 bajt ...
Panta019 Re 17.03.2010. 19:00 #197343

broj poruka: 1583
Jedan moj ortak nije hteo da me slusa da ne ide kod jednog provajdera. Rekao sam mu izaberi koji hoces samo nemoj taj i on bas izabere taj. Reci cu mi da ih onda trpi dok traje ugovorna obaveza i posle toga da ih zamoca.

Compute...compute damn you!!! More compute bre majke ti ga sasave i bezobrazne!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs