Pozdrav ljudi,imam sledeci problem...Na poslu su mi zakljucali net,tj ne mogu na fb i yt,sad kad krenem na te sajtove baca me na firmin sajt,kako ja da zaobidjem tu putanju,probao sam sa Hide My IP,ali bezuspesno,ima li neki programcic ili nesto slicno,hvala unapred http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Kod nas u preduzece smo mi pozabranjivali gomilu toga i jos vrsimo monitoring pa ako neko sam otkrije neki Proxy sajt koji jos nismo zabranili mi ga zabranimo. :o) Ili jednostavno na google-u otkucam free proxy ili free facebook i samo zabranjujem rezultate. Takva nam je politika firme. Kao i to da su svi max limitirani user-i.
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
u starom, smrdljivom adminu (u nasem sektoru nema starije osobe od 30 god.) , vec u tome da se zaposleni nalazi na radnom mestu i da treba da radi, a ne da visi na FB-u ili YT i slicno. Pre zabrane je bio totalni haos. Da ne pricam o uvek aktuelnim XXX sajtovima. Doduse moze i 3G modem da se zabrani. :o) Ali ne znam kome se isplati da gleda YT preko modema i da li je vredno tih par minuta zabave.
AMD Athlon X2 7750BE@2,9GHz + CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition@840MHz Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB ATA Maxtor 160GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLL
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.