Ovako idem na mesto gde je link 30/30 mb/s poslacu vam screen kada budem bio tamo :). E sad fora je sto ne radi P2P (torrenti), svi imaju istu IP adresu, i to malo poveci broj ljudi, tako da sa rapidom, megauploadom i tim ostalim cudima mogu da se slikam, tako da mi samo ostaje HTTP, koji mi sajt preporucujete za kupovinu `legalnih` stvari HTTP putem :), inace vukao sam 4GB za 4 minuta :).
Neogranicena brzina, neogranicena kolicina, neogranicen izbor materijala za skidanje. Postoji program za pretragu servera. Sve sto izadje na torrent-sajtovima prvo izadje na news-serverima (pretpostavljam). Naravno, placa se, ali ko ima para i veliku brzinu koju bi iskoristio 100% - vredi! Plus, moze vise ljudi da kupi jedan nalog i skida istovremeno!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.