Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL Ucena
STRANA 1 OD 1
Rancesco85 ADSL Ucena 12.03.2010. 11:55 T25234

status: user
broj poruka: 726
Evo imam adsl jedno 2-3 god.paket od 2 mb/s,ajde videh sada ovu akciju za studente od 4 mb/s po ceni 1400 din. i reko da smanjim troskove mojima pa da promenim paket.Odem u lelekom u bajinoj basti i pitam da promenim covek ni sekund nije sacekao kaze NE MOZE,pitah zasto ne moze kaze ako to uradis bices na listi zadnji i ko zna kada ces dobiti adsl,i taj paket je za korisnike koji hoce prvi put da uvedu adsl a ne za vas koji ga imate vec.Naravno onako iznerviran dodjem kuci i zovem lelekom u Bg...mislio sam da cu dobiti neko objasnjenje sta i kako,ali ovaj jos gori...isto kaze ne moze,ne znam ja to,nisam upucen...Tu sam digao ruke od svega,ne vredi se boriti protiv ovakvih....
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Pa ko ti je rekao da ti mozes da ucesvujes u akciji/promociji 12.03.2010. 12:35 #196022

broj poruka: 4515
To je samo navlakusa za nove korisnike. Ko ce to da ti da ADSL 4Mbit-a po ceni 1Mbit-a? O boze...
Ni sbb nije mutav... Vezuju ugovorom po 2 godine...? +Tv pretplata koja ce da raste....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Rancesco85 re 12.03.2010. 12:56 #196023

Pa logicno je da ako je promocija da vazi za sve korisnike...ali to je samo logika...

dautovic eee 12.03.2010. 13:06 #196024

broj poruka: 2855
Do kad traje akcija? imas neki link?

A da se odjavis pa ponovo prijavis?

Fermi - An EPIC Fail

Snoopy- ??? 12.03.2010. 13:09 #196025

broj poruka: 6083

Lepo odes i raskines ugovor sa njima i posle 15dana dodjes ponovo da uvedes sa indexom
Rancesco85 re 12.03.2010. 13:13 #196026

Ma mogu ja da raskinem ugovor i da se prijavim opet za ovaj promotivni paket,to moze...ali kazu ako to uradim da ce me staviti zadnjeg na listu cekanja za adsl...ima preko 200 na cekanju...ako da bi meni stiglo daj Boze do 2012....

markopvict Re: ??? 12.03.2010. 13:20 #196027

A jeste... oni su mutavi nemaju istoriju adsl-a po broju telefona...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

::
:: Lepo odes i raskines ugovor sa njima i posle 15dana dodjes ponovo da uvedes sa indexom
Chelle ... 12.03.2010. 13:24 #196028

broj poruka: 84

Ista pricha i kod mene :) uzas, to samo u ovoj zemlji moze...
Studenti kojii vec imajju adsl kod nekog drugog provajdera, su nagradjeni dolaskom kod telekoma, a mi nishtaa... imamo mi vishe para chim smo na telekomu.... wtf :D a kaze mi zena da mogu da izgubim (chuveni) PORT ako raskinem/napravim ugovor! ja reko a shta sa migracionim kodom `nema toga`... chak i da nema, kao da ne mogu da poshalju zahtev za raskid i obnovu u isto vreme...

Kad sam bio kod beotela, uzivao sam studentski popust od 20 posto tj. 14xx na 1250... i pojeftinio kod njih adsl na 1280... ja i dalje placam 1250, ja pitam u chemu je fora... ` popust se obrachunava na staru cenu` ahahahaha :D to znachi, ako pojeftini net na 1000din ja cu i dalje da imam popust na 1250... komedija
MaliAbner SBB 12.03.2010. 14:23 #196035

broj poruka: 7769
Pa realno gledano kablovska se placa pa se placa, a da cene rastu rastu... a ova sadasnja od 820 dinara je svetskih 12us$ tj nesto manje ot toga.
A njihovih 4mbit je ko lelekomovih 4.5, i nema agregacije znaci sve ide punom brzinom.
Od kad sam presao kod njih ja nemam sta da skidam, covece par epizoda bilo cega za 15 minuta po epizodi, gledas na AXN-u sve u realnom vremenu itd...

Na taj lelekom ne treba bacati bombe nego govna i to redovno svaki dan da se na kraju uguse u njima.

Tomato Republic Of Serbia !!!

markopvict @M.Abner 12.03.2010. 14:31 #196037

Realno, nije bas 1400 din 4 Mbit-a na SBB-u. Mislim da ne moram da ti obrazlazem, znas i sam. Ali kada uzimas ceo paket i to na duzi rok definitivno je najbolje i najkvalitetnije resenje za home usera.
Hhahah GOVNJIVOM MOTKOM!
@Ranceco85
Ucena?! To sto si se ti navukao na internet+ sto pogresno rezonujes, nema nikakve veze sa ucenom. Realno tema je takav promosaj. Otkazi uslugu... Upss nije ti jos istekao ugovor?!... Placaj penale 8000 din.... Hehhehe
Sigurno si uzeo kod Telekonja ADSL za 1 dinar?! Dobio si akciju, cao zdravo!

8====D ~ ~ ~

Rancesco85 re 12.03.2010. 15:16 #196043

markopvct ja adsl imam vec 3 god. ugovor mi je davno istakao,a ako vec nude zasto da se ne prebacim kada je povoljnije...a a na net se nisam navuko kako ti kazes...a kako nije ucena kada kazu da ako otkazem stavice me na zadnje mesto na listi i ko zna kada cu dobiti....nemoj komentarisati kada vidis da nemas veze o stanju u BB i mom internetu...

corleone Uzmes 12.03.2010. 15:36 #196051

broj poruka: 20

MIK, predjes kod drugih par meseci, vratis se na telekom , resen problem
misoni smešno. 12.03.2010. 15:44 #196052

broj poruka: 35
Načitah se smešnih odgovora na ovoj temi...Telekom je monopolista a svi ostali provajderi osim SBBa su telekomovi zakupci.Problem je političke prirode.Ne krade vas Telekom već država.Kad bi država prestala da nas krade,imali bismo gomilu direktnih provajdera i niže cene a ne državne funkcionere lopove u Telekomu koji mogu da rade šta hoće.

TheBear Re: Pa ko ti je rekao da ti mozes da ucesvujes u akciji/promociji 12.03.2010. 16:46 #196065

broj poruka: 6502
Nije, kod SBB ugovor na godinu je u pitanju, i da poraste 100 din. TV pretplata ja za 2800 din. imam 8MB net.... Plus TV imas solidnu kablovsku.

Kod telekoma 8MB 4.5k ! I nemas kablovsku.

ATI HD5750 CrossfireX
http://hwbot.org/community/submission/972591_thebear_3dmark_2003_2x_radeon_hd_5750_80322_marks
http://hwbot.org/community/submission/972590_thebear_3dmark_vantage___performance_2x_radeon_hd_5750_14669_marks
Rancesco85 re 12.03.2010. 16:55 #196069

TheBear zasto prave akciju ako ne moze da se ucestvuje,i to za studente...i ja sam student,znaci i za mene je to.A ja inace mogu da ucestvujem ako otkazem ovaj adsl i stave me na zadnje mesto liste.Razumeo bih da nemuju portova slobodnih ali kazu da ih imaju...Ne mogu da kazem da se preterano razumem,mozda gresim ne kazem...ali trenutno mislim da sam u pravu...Inace presao bih odmah na SBB ali u Bajinoj Basti jedino imamo Lelekom sto se adsl-a tice.

TheBear Re: re 12.03.2010. 16:57 #196071

broj poruka: 6502
Ne znam i meni je cudno, posto nisu napisali nigde to sto su tebi rekli, ADSL je krsh obican, nije ni SBB bas ne znam ni ja sta ali za Telekom je vrh...

ATI HD5750 CrossfireX
http://hwbot.org/community/submission/972591_thebear_3dmark_2003_2x_radeon_hd_5750_80322_marks
http://hwbot.org/community/submission/972590_thebear_3dmark_vantage___performance_2x_radeon_hd_5750_14669_marks
pajsgudgud Re: @M.Abner 12.03.2010. 17:29 #196079

broj poruka: 3743
mrzi me da razmišljam

Intenet 4Mbit i kablovsku plaćam 2040din...sračunaj kolega:)
support normality

:: Realno, nije bas 1400 din 4 Mbit-a na SBB-u. Mislim da ne moram da ti obrazlazem, znas i sam. Ali kada uzimas ceo paket i to na duzi rok definitivno je najbolje i najkvalitetnije resenje za home usera
:: Hhahah GOVNJIVOM MOTKOM
:: @Ranceco8
:: Ucena?! To sto si se ti navukao na internet+ sto pogresno rezonujes, nema nikakve veze sa ucenom. Realno tema je takav promosaj. Otkazi uslugu... Upss nije ti jos istekao ugovor?!... Placaj penale 8000 din.... Hehheh
:: Sigurno si uzeo kod Telekonja ADSL za 1 dinar?! Dobio si akciju, cao zdravo
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
MaliAbner Re: Re: @M.Abner 12.03.2010. 18:47 #196091

broj poruka: 7769
Ajd sad nemoj i ti zaboravio si porez koji nije veliki ali povecava ukupnu cenu za 10%.
Znaci MIX paket na godinu dana (12 meseci) je nekih 2220 dinara i to je to.
Ko sto rekon za cenu lelekomovih 2mbit ja dobih kod SBB-a PRAVIH 4Mbit (480-490kb/s) i televiziju.

Cisto da neko ne pomisli da je ranije nisam placao sa lelekomovih 2mbit+televizija 2900 sam presao na ono gore nema lazi nema prevare, nema akcija, nema zanimacija.

Ove brzine kod lelekoma necete skoro videti zato sto njegove bakarne zice ne mogu da proguraju vise od 4mbit s tim da nema teorije da ovo povecaju i da kroz postojecu infrastrukturu puste internet+IPTV bez da se to odrazi na kvalitet jednog i drugog, a da ne pricamo o agregaciji (mada bih ja to pre nazvao segregacijom) i ostalim sranjima kojima se lelekom bavi.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: mrzi me da razmišljam
:: Intenet 4Mbit i kablovsku plaćam 2040din...sračunaj kolega:
:: support normalit
:: :: Realno, nije bas 1400 din 4 Mbit-a na SBB-u. Mislim da ne moram da ti obrazlazem, znas i sam. Ali kada uzimas ceo paket i to na duzi rok definitivno je najbolje i najkvalitetnije resenje za home usera
:: :: Hhahah GOVNJIVOM MOTKOM
:: :: @Ranceco8
:: :: Ucena?! To sto si se ti navukao na internet+ sto pogresno rezonujes, nema nikakve veze sa ucenom. Realno tema je takav promosaj. Otkazi uslugu... Upss nije ti jos istekao ugovor?!... Placaj penale 8000 din.... Hehheh
:: :: Sigurno si uzeo kod Telekonja ADSL za 1 dinar?! Dobio si akciju, cao zdravo
:: ::
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: 8====D ~ ~ ~
tortojed Pa sta je tu novo?! Tipicna srpska posla: idi tamo iza coska, vidi... 14.03.2010. 02:55 #196423

broj poruka: 11001
da slucajno nisam tamo. Pre nedelju dana otisao sam u postu.
`Dobar dan, gospodjice postanska sluzbenice, dosao sam po potvrdu besplatnih akcija. Aaaa, nemate obrasce za potvrde....a kada da dodjem po njih? Za nekoliko dana? Ne?! Sledeceg meseca? Ne?! Aha, za nekoliko godina, da, da, razumem...hvala...`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs