Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
vektor net internet
STRANA 1 OD 1
dukiduledu vektor net internet 06.03.2010. 11:12 T25073

status: user
broj poruka: 826
naime vec gotovo tri godine sam korisnik interneta preko ovog provajdera,i bio sam uplatio neki paket koji sam placao 1180 din,i imao sam protok pri download-u oko 60kbps maximum,juce odem kod druga i on ima neki novi paket,najjeftiniji,600 din a ima duplo brzi download...otisao sam kod njih,i oni mi kazu da greskom nisu automatski prebacili,i pustili mi odmah taj net....znaci ja sam sad dobio download 240kbps konstantno,sto znaci da sam za dzabe placao duplo skuplji internet godinu dana za duplo losije performanse....ovo sve pisem da bi skrenuo paznju svim korisnicima na ovu`` zackoljicu``,a mislim da je ovo samo u Srbiji moguce...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict o sine... 06.03.2010. 11:27 #194302

broj poruka: 4515
Pa lepo prebijes te uplate sa njima i to je to...
Tacno moze da se vidi od kad do kad si koristio koji paket.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dukiduledu e al ne moze 06.03.2010. 11:37 #194309

broj poruka: 826
da se prebije,jer je iako je duplo sporiji od ovog novog,a duplo skuplji,ima drugaciji naziv...tako da nece da dozvole prebijanje...fora s` mora....a ovaj koji sad koristim je 4 puta brzi od ovoga do sada koji sam imao,a skuplji je 70 din mesecno...

Plamen re 06.03.2010. 14:12 #194383

broj poruka: 2836
Ne vidim razlog zasto si postavljao ovu temu, kad nisi naveo ni naziv tog internet provajdera, na sta ljudi da obrate paznju??? Pa toga ima svuda po svetu, i uvek ce biti....

jumperjack @ Plamen 06.03.2010. 14:51 #194395

broj poruka: 497
Druze ne citas sta je covek napisao a lepo kaze da je vektorov net a da pojasnim (pretpostavljam) da je u pitanju kablovski operater Radijus vektor koji verujem da ima najjace cene na ovim prostorima i najjadniju uslugu kako kablovske televizije tako i interneta...
@Dukiduledu... gledaj da se resis te bede i predji ako imas mogucnosti kod nekog drugog operatera!

Erestun re 06.03.2010. 15:18 #194404

broj poruka: 1797
Sto volim kad se ovako prave pametni, a nikad ne citaju. To je najveca boljka ovog foruma.

jumperjack .... 06.03.2010. 17:24 #194438

broj poruka: 497
nije druze problem u forumu nego u ljudima koji ga posecuju i kako ti kazes `prave se pametni`

Daum ... 06.03.2010. 19:29 #194467

broj poruka: 12798
Ja sam taj mrtvi Vektor zvao pre jedno 4-5 godina da mi uvedu kablovski net. Cekao sam 6 meseci da me pozovu, a u medjuvremenu sam otisao u Lelekom...

Toliko o njihovoj profesionalnosti... Sem toga, jedno vreme je postojao forum napravljen samo za komentarisanje njihove lose usluge. Usput ih je neko otkrio da su se igrali nesto sa Ip adresama konstantno jer valjda nisu mogli da izdrze toliki protok. Sira guzica nego dzep...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs