Ili je individua odozgo mislila na onaj silver bullet, u tom slučaju morala bi da navede oće li da ga gura spreda ili straga, ali neka se ne brine, dobiće odgovor sigurno, i za to kanda ima dežurnih eksperata ovde
imam ja sta ti treba ammunition puski pistolji,bombe, imam cak i odskocnu minu i psiho bombu sve cale doneo iz rata, ako je municija za minigun m134a vulcano mogu ti samo municiju prodati minigun ili ti rotocioni top nemam jbg nema ga u srbiji njega i crnu strelu sve ostalo moze :) koliko glava imas za owuzije :D
i koliko mi se cini necu ni imati potrebe da pazarim, ali bih ga sigurno kupio da mi treba. Nije skup kao Pheenet 118 koji koristim, a ne treba ti ni kutije, ni raznih gluposti za montazu. Napaja se preko etherneta, odmah ima N konektor (svaki adapter unosi gubitak), zasrafis na antenu, ubodes ethernet, zadihtujes lepo i mirna backa...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.