Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Malo ubrzavaju protok Net-a u SAD
STRANA 1 OD 1
gliga79 Malo ubrzavaju protok Net-a u SAD 13.02.2010. 22:34 T24524

status: user
broj poruka: 4641
Samo 100 x brzi Internet, u nekim delovima:

http://www.voanews.com/serbian/2010-02-11-voa7.cfm

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Carbon fiber opticki kabl in action... 13.02.2010. 22:47 #188883

broj poruka: 1583
...o kome u Srbiji mozemo samo da sanjamo.

Danny Crane.

Gare87 jos kad je nastao prvi srpski narod 13.02.2010. 22:59 #188886

broj poruka: 4710

mi zaostajemo za evropom, a dok su zivela jos plemena u sad, evropa je cvetala. I evo sada amerika je decenijama ispred nas. Chist primer je kod mene ovde u naselju, evo tek sad skoro su nam uveli digitalnu tel liniju, a pre neku godinu tek kablovsku. Msm uzas jedan, nama povecaju za 256 brzinu neta, a u americi eto...... msm sta reci, to je zemlja SRBIJA!!!

dautovic Re: Carbon fiber opticki kabl in action... 13.02.2010. 23:03 #188890

broj poruka: 2855
Koristi se takva optika kod nas ali ne do krajnjeg korisnika...

Upotreba tako kvalitetne optike se zavrshava u chvorovima a dalje se koristi RG-11 itd...tako da do krajnjeg korisnika ostaju mrvice, a i takva mreza ima svoje limite kojima mi naravno ne moze ni da prismrdimo s obzirom na kvalitet izrade mreze (pojacala i celokupne mreze)

na svim poljima je katastrofa, wireless - prezagadjen etar, kablovski - nekvalitetna i neujednacena mreza, adsl - to se zna(zna se staradi lelekom) jedino satelitksi sto retko ko ima funkcionishe ok...

ATi Powercolor 4890 900/1100
Samsung SpinPoint F3 1TB
SND: Asus Xonar DS 7.1 (OP270GP)
Logitech X-540 5.1

:: ...o kome u Srbiji mozemo samo da sanjamo
::
:: ___________________________________
:: Danny Crane.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trogdor Brate, kad smo debili... 14.02.2010. 04:14 #188949

broj poruka: 373
Vec imam dovoljno god. i iskustva da skapiram kako to funkcionise. Cutis ko kurva, verujes da nisi/ne moze bolji/e i ode zivot u kurac. Svi te guze i deru, sve uglavnom kosta bezobrazno za nase plate... Da li treba da kazem da ako se pobunis protiv necega ispadne da ti imas problem(tipa sta bi ti). Mene samo zanima gde i kada je tome kraj? Kapiram da je za mene kasno, al eto samo me zanima...

Go Go Go !!!

gile23 ... 14.02.2010. 13:17 #188991

broj poruka: 9121
Telefonski kabal maksimum moze da izvuce 50mb/s, tako je kod britanaca, kod njih je maksimum 50mb/s jer tehnologija za vecu brzinu ne postoji. Znaci u kucu mora da udje opticki kabal da bi se dobile vece brzine, opticki kabal moze da bude bez nekog pojacivaca tako nesto na 200km (japanci su uspeli nekako na 500km) bez gubljenja signala + taj kabal nije jeftin, jer znam da je za nasu skolu kada su ubacivali opticki kabal, instalacija za celu skolu mozda 10-ak km tog kabla kosta 1 000 000 dinara. Ovo moze samo za neke bolnice i tako neke drzavne ustanove kojima to treba za posao, dok za kucnu upotrebu tesko. Dakle ovo za kucne korisnike otpada.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs