Imam kod druga problem sa Telenorovim usb modemom uspostavi vezu i kaze da je konektovan a mogu i poruke da se salju i primaju. Medjutim Explorer i mozila nemogu da otvore ni jednu stranu , kaze server nije pronadjen.
ako sija plavo trebalo bi da radi full,a da nije taj modem neispravan?? probaj izvaditi sim,ocistiti zlacane konekotre,i reinstaliraj program,pa probaj ponovo.... jer da nemas slobodnih MB nema ni konektovanja.... IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
Prebacio sam modem sa zadnje strane, prepoznao windows i instaliro ga, vadio sam sim ok modem je kupljen pre 20 dana da je neispravan nebi prijavio konecija i slanje poruke na 9848 sa upitom za stanje.
Pokrenuo sam modem na deciji racunar a iskljucio adsl,USB modem se instalirao i uspostavio normalno konekciju. Problem je ocito do windowsa i/ili podesaanja.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.