u napred se izvinjavam ako je bilo tema oko ovoga ranije nemam bas puno vremena da trazim u svakom slucaju od kako sam presao na win 7 primetio sam da mi je download speed znacajno opao - prepolovio se na pola.koristim sezamproov home 1 mb uvek sam skidao brzinom od 100kbps a sad 55 i ni makac gore.ultimate win 7 - avast 5.0 free. i sta jos reci...?bas se nerviram.tacno znam da mi je na xp-u radio duplo brze.
Koji W7 ???? Moguce da je do OS. Kazem ovo iz razloga jer sam vec naisao na tri Windows 7 OS., koji ne rade dobro. Izbacuju neke greske, ili koce u radu, zamenim sa mojom prvom verzijom koju sam kupio i ti problemi nestanu. Znaci kazem da moze biti do toga, ali ne mora da znaci.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
ma jok bre ako nisi sam nesto petljao u TCP protokolu nema sanse da je do Windowsa.Do sad sam promenio po tri razlicita `kupljena Win 7-ce` i 64 i 32-bita sistema i na svakom mi radi net ko i na Win XP profesional SP3.Znaci nema pada Down ili Uploada.
A posto imas sezam pro ADSL..pitao bih te jel imas onaj beli no name modem.Ako imas taj modem znam u cemu je problem Moj drugar i komsija imao je isti modem i kad sam mu instalirao 7-cu imao je isti problem.Zvao je njihovu teh.podrsku i oni su mu rekli da dodje i uzme drugi modem neki crni nesecam se tacno naziva i kad ga je zamenio sad mu radi normalno.Fora je u tome sto kad krene da instalira driver ne prijavljuje mu da je driver nekompatibilan sa 64-bitnim OS- om vec ga najnormalnije instalira ali net neradi ni izbliza kako bih trebao.E da kad kliknes na konekt da li ti se iz prve ukonektuje ili moras da ides na cancel pa ponovo(ondah odmah udje).Ako je tako onda ih danas odmah zovi i trazi drugi modem.
Ispricao sam ti ovako po Srbski da bih lakse razumeo ..... da ti ne bih pricao teh. engleski ne bih se snasao....ali mislim da sam 100% u pravu i da znam da je do toga problem.....ajd sa srecom...!!!
Lan kartica je integrisana do sad nikad problema sa njom nisam imao,Asus ploca am2+ platforma (ako nesto znaci)
a sto se modema tice to je sivo beli ADSL router kako na njemu pise i on mi oduvek radi odlicno. a ovo sto bax2003 kaze to cu pokusati sutra. javicu sta sam uradio ako nesto uspem. hvala svima.
p.s. win 7 32 bit verzija (stedim resurse) aktiviran aktivatorom 64-bitne verzije :D
Cisto vidi, da ti nije ukljucen Windows update ili da ti se kojim slucajem ne updatuje neki program pa ti povuce net ? I sta kaze speedtest i pingtest i kako se ponasa bez antivirusa i udji u modem i koji ti tamo pise download/upload.
Pa naravno da ima veze, downloadujes... Odradi speedtest bez ikakvog zauzeca... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: spd test kaze sledece : download speed 1.11 Mb. :: :: upload spd 0.10 mb/s (jadno a? :: :: i ping 61 ms :: :: izgleda da je ovo normalno ma necu da bedacim bas sam otisao na sezamproov sajt i vidim 2 mega home za 600 din vise menjam paket.valjda nece da zeza :: :: p.s. dok sam radio speed test internet radio mi je ukljucen bio to valjda nema neke velike veze.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.