i ja sam isti caj popio pre neki dan, nema, ja sam morao da ih zovnem jer mi ni na mail nisu ODG, probao sam sa mozilom i flockom i chromom da vidim da nije nesto zabagovano ali nije tj oni su
Vlasnika firme poznajem licno i mislim da se vise ne bavi maloprodajom tako da zbog toga i nema cenovnika najverovatnije.. Onaj drugi deo o receptu treba malo razumeti.. Kad ljudi predstavljaju firmu svi se drze istog sablona..Hvala..Mi smo ovo,ono,mi drzimo tradiciju,poslovnost na najvecem mogucem nivou i sl..Cisto preser@v@nje! Lithium OC House je firma koja ce svojim delom tj bar jeste dokazala svoj kvalitet a ne nekim pricama i basnama koje ce da kaci na sajt i maze svoje klijente.. Eto toliko..
.. u pravu si.. to je kao fazon na linku ` o nama` mada se ne provaljuje odmah... Trebalo bi to malko drugacije... ali tema nije to pa necemo o tome sada... uh, a i kasno je.. odo na spavanje.. DušanNastić Beograd,
:: http://www.lithium.rs/o%20nam :: :: Mislim, ipak treba valjda da stoje informacije o firmi a ne recept sa seckanjem luka itd.. :: :: :: DušanNastić :: Beograd :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.