e sad se setig da ima u istoj firmi neki USB sa antenom od 4db kosta 1600din kao na snizenju i zaboravih firmu ali nije bio trash, sad da kazem koji je slagacu te i to u radnji u balkanskoj !
Ako je je armirani beton(noseci zid) signal ce oslabiti to sigurno , koliko to ti niko ne moze tacno reci, ali ako je armirani beton neocekuj pun signal tj savrshen net...
Uglavnom nemoj da stedis uzmi nesto valjano i kvalitetno, e da zasto en uzmes PCI wireless karticu? ne moze ni jedan taj wifi usb adapter da joj prismrdi...
A imash i tih resivera i sa antenicom koji se kace na usb, uglavnom izbegni te sto izgedaju kao usb flash memorija, stavi nesto sa antenciom PCI ili na USB i laganeze
E8400 E0 450x9 1.26V / Vendetta 2 Asus P5K PRO 2x2GB GAIL Black Dragon 900MHz ATi Powercolor 4890 900/1100 Samsung SpinPoint F3 1TB SND: Asus Xonar DS 7.1 Lian Li Lancool PC-K62 Corsair TX650W 650W LG W2252TQ 2ms 22`` DVI
:: Ima dva zida do drugog kompa?Koliko to utice na signal :: Mozda onda neki specifican model :: :: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World :: Picture says more than thousand words :: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp :: GREEN POWER :: ::
Nebeski, moja preporuka ti je da nazoves Netiks pa lepo njih pitas i vidis sta imaju u ponudi. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
pazi ovo meni prolazi kroz 2 armirane betonske ploce od po 30cm (sprat ! ) tako da ako je tu prosao procice i tebi 100% Sad neverujem da je on losjo od onih WIFI adaptera sto su u mobilnim telefonima, naprimer HTC Tattoo, HD, Nokia N900 svi oni hvataju signal iz stana u prizemlju, a ja sam na 2 spratu. to je nekih da kazem 6-7m i dve ploce. Ali naravno mora da se bude u istoj sobi Vertikala :D ako se pomeri u susednu sobu nema sanse.model od 990din :D. A kazem ti imas neki 1600din koji je mnogo mnogo bolji... naravno ako ga ima po toj ceni jer mu je regularna bila oko 2.5k
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.