Poštovani Forumaši, hteo bih da imam pristup Internetu par sati dnevno, u vikendici koja se nalazi na južnoj strani Fruške Gore, na potezu između Krčedina i Slankamena. U izboru su Telenor i Telekom, a možda i neko treći. Pitanje je: 1. Kojeg mi preporučujete kao optimalnog provajdera - cena, kvalitet, pouzdanost. 2. Da li neko ima iskustva sa internetom u tom kraju? 3. Da li možda ima i neko treće rešenje?
Hvala unapred na korisnim odgovorima i pozdrav svima, JM
najbolji nacin da to provers jeste da probas 3G sa oba provajdera na tom podrucju, sto preporucuju iz MTSa, odes na lice mesta sa dva fona zveknes video call pa vidi, inace cuo sam da bolje radi telenor(globalno)
... baš nikog ne znam ko ima 3G telefon, proveru bih uradio sa njihovim modemima, pod uslovom da ih daju na probu - Telenor to nudi na 3 dana, za Telekom ne znam da li daje modem na probu...
:: najbolji nacin da to provers jeste da probas 3G sa oba provajdera na tom podrucju, sto preporucuju iz MTSa, odes na lice mesta sa dva fona zveknes video call pa vidi, inace cuo sam da bolje radi telenor(globalno :: :: `O-O`amdgeek`O-O` :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: I love my computer because my friends live in it! :: :: ::
onda uzmi telenor na probu, ako budes zadovoljan zadrzi ga, mislim da nude iste cene, mozda sitno +- PS nemoj da pomisljas na marsovske brzine koje oni `nude`, retko kome to bas extra radi ali u glavnom su zadovoljni
da ti dole ne radi ni jedan od ta dva jer nije pokriveno sa 3g...moraces da se zadovoljis sa nekim od wireless lokalaca a i to moras proveriti ko je pokrio obalu signalom.. na svu srecu ima ih vise (Vojvodina on line, Ewireless, BXY, a mislim i da media works ima svoju opermu sa druge strane Dunava i salje signal na Sremsku stranu....)
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.