Kako vam se ponasa internet? Meni ovih dana prilicno lose! Evo sad recimo, kao test, sam pustio da mi skida drivere sa ATI-jevog sajta, pa potom sa nVidia-inog i download ide jako sporo - 90-110 kb/s... Nekad skoci do 190kb/s pa se opet vrati na prethodne vrednosti...
Imam 4MB/s paket. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni je SBB sasvim korektan. Imam 1,5 MB/s paket, i sad sam pustio da skida ATI drajvere. Drzi brzinu na 178-181. Do sada nisam imao nikakvih problema. Mozda tebe zeza nesto drugo. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Hvala na odgovoru! Ne znam sta mu je... Odakle god skidao gnjavi li gnjavi! Skidao neki film sa MU i islo je brzinom od oko 25-45kb/s! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Hvala na odgovoru! Ne znam sta mu je... Odakle god skidao gnjavi li gnjavi! Skidao neki film sa MU i islo je brzinom od oko 25-45kb/s :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Znam, ali sa MU je uvek islo full brzinom - cca 480kb/s! OK da je samo MU problematican, nego odakle god skidao bas ga tegli... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Brzina ne zavisi samo od provajdera, vec i od instalacija, chvorishta preko koga dobijash signal itd. Npr ja koristim SBB i zadnjih par meseci radi besprekorno, a pre toga mi je pucao ko zvechka, dok nisu izmenjali instalacije i josh neku opremu...
SBB flat 4Mb/s radi normalno, skida do 480KB/s sa sajta ATI-ja. Juce sam skidao 2 torenta, jedan isao na oko 300KB/s drugi oko 150KB/s, tako da i juce i danas radi ok.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Upravo tako tuce iz sve snage skoro 2.4x brze nego ADSL 2048/192. MU radi iz sve snage NL tu i tamo ali ostali tipa RS, HF, i DF se vuku od 22-26kb/s.
Ali brzina skidanja nije ono sto me je odusevilo, odusevila me je brzina otvaranja sajtova na ADSL-u pojedine sajtove otvara tek posle primetnog cekanja nekad i duze od 10 sekundi a SBB skoro trenutno mislim ono par sekundi i to je to.
Za sad smo jos uvek svako za sebe ja i klinci posto ADSL nalog traje do kraja meseca oni su na ADSL-u a ja na SBB-u, videcu kako ce to ici kad sutra ili za par dana uzmem ruter da nas umrezim jovo nanovo posto switch nece da moze.
Za sada su prvi utisci povoljni.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: SBB flat 4Mb/s radi normalno, skida do 480KB/s sa sajta ATI-ja :: Juce sam skidao 2 torenta, jedan isao na oko 300KB/s drugi oko 150KB/s, tako da i juce i danas radi ok :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ne znam kakva iskustva sa SBB-om imaju drugi, ali ja sam zadovoljan. Tehnicka podrska im je po meni fantasticna. Kada sam se uselio u novu zgradu, zatrazio sam net, i doneli su mi modem posle 3-4 dana (a rekli su da ce biti min 7), a posto net u zgradi niko nije prijavio sem mene, rekli su mi da ce mozda morati da se podesi signal u razvodnoj kutiji, pa da zovem tehnicku sluzbu.
Jbg signal nisam imao (sve novo u zgradi pa nista nije podeseno, a ja jedini koji sam u tom trenutku imao net), i ja ih pozovem u subotu, i poslali su ekipu u nedelju! Nisam verovao, dosli ljudi u nedelju oko 14h i u roku od 15 min namestili sve. To je bilo pre 2.5 godine, od tada nisam imao problema sa netom (desilo se da nemam net mozda 10-15 min, ali jednom u 2 meseca), a kada su pustili ovo ubrzanje, radi odlicno. Da ih ne ureknem.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Upravo tako tuce iz sve snage skoro 2.4x brze nego ADSL 2048/192 :: MU radi iz sve snage NL tu i tamo ali ostali tipa RS, HF, i DF se vuku od 22-26kb/s :: :: Ali brzina skidanja nije ono sto me je odusevilo, odusevila me je brzina otvaranja sajtova na ADSL-u pojedine sajtove otvara tek posle primetnog cekanja nekad i duze od 10 sekundi a SBB skoro trenutno mislim ono par sekundi i to je to :: :: Za sad smo jos uvek svako za sebe ja i klinci posto ADSL nalog traje do kraja meseca oni su na ADSL-u a ja na SBB-u, videcu kako ce to ici kad sutra ili za par dana uzmem ruter da nas umrezim jovo nanovo posto switch nece da moze :: :: Za sada su prvi utisci povoljni :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: SBB flat 4Mb/s radi normalno, skida do 480KB/s sa sajta ATI-ja :: :: Juce sam skidao 2 torenta, jedan isao na oko 300KB/s drugi oko 150KB/s, tako da i juce i danas radi ok :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
:: Ne znam kakva iskustva sa SBB-om imaju drugi, ali ja sam zadovoljan :: Tehnicka podrska im je po meni fantasticna :: Kada sam se uselio u novu zgradu, zatrazio sam net, i doneli su mi modem posle 3-4 dana (a rekli su da ce biti min 7), a posto net u zgradi niko nije prijavio sem mene, rekli su mi da ce mozda morati da se podesi signal u razvodnoj kutiji, pa da zovem tehnicku sluzbu :: :: Jbg signal nisam imao (sve novo u zgradi pa nista nije podeseno, a ja jedini koji sam u tom trenutku imao net), i ja ih pozovem u subotu, i poslali su ekipu u nedelju :: Nisam verovao, dosli ljudi u nedelju oko 14h i u roku od 15 min namestili sve :: To je bilo pre 2.5 godine, od tada nisam imao problema sa netom (desilo se da nemam net mozda 10-15 min, ali jednom u 2 meseca), a kada su pustili ovo ubrzanje, radi odlicno. :: Da ih ne ureknem. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.