Pozdrav, u nedelju odlazim na Taru, hotel Omorika.Da ne bih uzalud vucarao lap,jer mi za drugo ne treba pitam vas,ima li neko nekog saznanja,iskustva sa gore pomenutim? Nesto kao intrnet kafe,park i tako to.
bio sam prosle godine i ako se od tada nije nesto promenilo na bolje nista nemas sto trazis. hotel omorika poseduje svoj internet `kutak` u kojem ima dva ili tri racunara na kojima je omogucen pristup internetu ali se naplacuje na minut koriscenja. cifra za minut je bila cini mi se 6 dinara. podsecam mozda se nesto promenilo, ali tada je bilo tako
Hotel Omorika 3* Hotel Omorika sa 3* smešten je na najlepšem delu Tare, Kaluđerskim barama. Raspolaže sa 400 ležaja u 156 moderno opremljenih soba, 8 apartmana i 2 prezident apartmana. Svaka soba ima kupatilo, satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju. Sadržaj hotela: zatvoren bazen, sauna, kuglana, trim kabinet, sala za stoni tenis i bilijar, disko klub, TV sala, restoran, cafe-bar, konfresna sala, prodavnica suvenira. U neposrednoj blizini hotela su tereni za fudbal, košarku, tenis, rukomet, trim staza i 10km uređenih staza za šetanje. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva hotel možemo ponuditi za organizaciju seminara, savetovanja, kongresa. Za rad obezbeđene sale sa odgovarajućom opremom i internet konekcijom.
Onda se plasim da nema nista osim toga... Ne znam da li je Vuk123 otisao na Taru, mislimd a jeste i trazio je neki mobilni internet... Jedino ako mozes za takvo nesto da se snadjes... 063 4 idealno bi bilo ako mozes da pozajmis od nekog... :)
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.