MTS 3G net odjednom nece da mi otvara dosta stranica. Samo bleji i nece nista da radi. Probao sam preko proxija i te iste stranice rade. Sta mi je ciniti?
Znaci neke strane otvara, a neke ne? Mozda problem sa Adobe Flash-om... Snimi najnoviju verziju Mozille, flash za nju, pa probaj. Ako opet nece neke da otvori, mozda je problem do MTS-a, kao sto rece despot, zovi njih.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
hvatas 3G ili GPRS?Ako je GPRS onda trebas dugo da cekas da bi ti se otvorile neke stranice.A i ako ti je slab signal u GPRS mod-u onda moras da kupis produzni za USB i podignes modem uvis koliko mozes.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
ja imam Telenor internet na poslu vec 4 meseca i ponekad hoce da izgubi signal ili non-stop prelazi iz 3G u GPRS(tu nista ne mozes to je do njih) ili jednostavno po 10 minuta nece da otvori nijednu stranicu.Resenje da sacekam odredjeno vreme pa da probam opet ili ponekad upali da se rikonektujem.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
To se ranije desavalo, kada sam ga tek uzeo. Sad barem imam konstantan 3G signal mada se u poslednje vreme desava da mnogo puca veza tako da sam uglavnom na EDGE-u.
Imao sam KBC koji tada nije hteo da mi proda i ugradi opremu jer ih je mrzelo, pa sam nakon par meseci pop**deo i sam ugradio sve lepo. On je OK radio do pre par nedelja, a sada na njemu radi samo torrent, a ovi iz KBC-a na to odgovaraju sa: `Sredjujemo sistem`. 3G sam retko koristio...
uje, bas me interesuje u kom to delu bg-a zivis kad nemas ni telefona ni nista? btw ti 3g interneti su tolko sranje, pogotovo ovde, da je ovo normalnija zemlja to bi ti radilo i u nekoj sumi iza avale(ako tamo ima suma) probaj u centru grada ili nekom drugom kraju, kod nekog ortaka, drugarice , rodjaka itd, dal radi kod njih :)
Ja yivim U kumodrayu, i konstantno mi se gubi signal, prelayi sa 3g na edge, ili u opste ne radi!!!!!!!!!!!! to je do njihovog signala, a naravno kad kupujes, oni ti kayu da 3g pokriva ce grad, sto je velika laz.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.