poslednjih 5 meseci imam sledeci problem, na svakih 15tak min mi se zamrzne internet i IPTV sve se zakoci na jedno 20-30sec i posle ponovo proradi, znaci to radi non stop vec par meseci, pre toga mi nikada nije pravio takve probleme i radio je savrseno, ja sam malo lenj pa sve cekam samo ce da se popravi posto tako nije bilo pre :) dali ima neko sa slicnim problemom? pre neki dan sam zvao korisnicki servis i oni su kao nesto valjda radili i stvarno taj dan mi je radio savrseno internet kao pre al vec sutradan opet po starom, poceo je da zakucava u intervalima i pizdim zbog toga.
imam 4mbps i IPTV, nije ni do modema zato sto mi je pravio isti problem i sa starim modemom dok nisam imao IPTV posto su mi posle dali onaj veci sto ima i wifi.
verovatno su neke smetnje e sad ako neko ima iskustva sa tim ili je imao slican problem pa da kazem ovima u korisnickom servisu sta se desava.
Pošto ti se i IPTV zamrzava, a on ne ide preko račuanra - to znači da računar nije problem. Sama činjenica da su ti rekli `sredili smo, trebalo bi da radi` znači da je problem kod njih i da ti verovatno nisi prvi i jedini koji se na to žali - iz tvog teksta, između redova se može naslutiti da im je problem itekako poznat.
Meni se to isto desavalo pre par meseci,nazvao sam korisnicki servis dosli su odmah sutradan i rekli da je softver u modemu stari(inace imam isto taj noviji modem),ubacili novi za par minuta i od tada radi odlicno.
nije do PC-a na svim racunarima po kuci mi pravi isti problem, a nije ni do IPTV-a posto sam imao problem i pre nego sto sam ga uveo, tj an 2 razlicita modema mi pravi isti problem, kad sam ih zvao oni su valjda pokusali da otklone neke smetnje i to je radilo nekih 20h bez problema al posle je krenulo sve po starom.
zvacu ih pa cu ih pitati dal sam da updatujem softver pa da vidim dal ce to da resi problem. Ako ne resi onda nek oni dodju i nek rade sta znaju, nego sam debil sto ranije nisam zvao nego sve kao ma popravice se kao sto se i pojavio problem bez razloga
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.