Mislim da je sasvim ok da ljudi kažu svoje mišljenje o Facebook-u, kakvo god da imali, ali narano bez sukoba. Za - protiv, zašto i kraj posta. Ja sam protiv samo iz razloga sigutnosti svojih podataka i ličnih informacija. To je još uvek daleko od sigurnog. Što se mene tiče neka ljudi razmenjljuju prijatelje, informacije, slike....gde, kako god i koliko hoće.
:: ... jos jedna tema u nizu o Fejsbuku... Sad jos samo da krenu za/protiv tabori, pa veselju nikad kraja...
... da se uvede glasanje i da forumasi mogu da naprave anketu ili tako neki fazon... E tu bi se tek svega i svaceka nacitali. Meni je samo jako zanimljivo kad ljudi krenu sa pricama o ne znam kakvoj privatnosti, ko da su jako mnogo zanimljivi Bii Cii i Mi5 i ne znam kome, pa ce da ih prate... Ja sam inace jako zabrinut za svoju privatnost, jer me ribice spopadaju u tolikom broju da ne mogu da se odbranim, pa ne daj boze da se sazna gde zivim, ima obozavateljke u stotinama da me cekaju pred gajbom kad cu da izadjem na prozor da ih pozdravim... Ozbiljno, to postaje vec ozbiljan problem, vec sam pisao ovima iz support-a da zastite mene i moju privatnost, rekli su mi da nista ne brinem, kontaktirace nase ministarstvo unutrasnjih poslova, i urgirace da mi se dodeli policijska zastita... Kazu, ministar licno je odobrio i suzavac da se koristi ako bude neophodno.
Ok, ovo je toliko pateticno da nemam komentar... Ne brini, virtuelne ribice ne ujedaju... __________________ Scourge of PCBerza
::Ja sam inace jako zabrinut za svoju privatnost, jer me ribice spopadaju u tolikom broju da ne mogu da se odbranim, pa ne daj boze da se sazna gde zivim, ima obozavateljke u stotinama da me cekaju pred gajbom kad cu da izadjem na prozor da ih pozdravim..
Eh,da je antisocijalan,da nije koristan i sve ostalo sto ide uz njega treba objasniti mnogim generacijama... pogotovu mislim na one od 14,15,16,17 god. koje za PRIJATELJA imaju npr. Milana Stankovica, Breda Pita, Kristijana Ronalda...i sa kojima se svakodnevno dopisuju.... :PPP
Pateticni su oni koji smatraju da su toliko interesantni da bi im privatnost bila ugrozena, al ok ocigledno nisi shvatio, pa onda ne treba ni da komentarises. Mogao bh i ja sad da komentarisem tvoju inteligenciju... Al eto,necu...
:: Ok, ovo je toliko pateticno da nemam komentar... Ne brini, virtuelne ribice ne ujedaju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza
Ma nema zastite od shitbook-a vise. Ja mislim da ne prodje ni dan, a da neko ne pomene isti. U americkim filmovima je postao sastavni deo fabule. Ako odete u bilo koji net klub, kafic, hot spot, Mekdonalds uvek je neka devojka/muskarac koja gleda tudje slike, komentarise ih i samopromovise sebe kako bi flertovala ili muvala se sa nekim. Na to se sve svodi. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.