Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Imate nalog na facebook-u,neko gleda vas nalog.....
STRANA 1 OD 1
despot83 Imate nalog na facebook-u,neko gleda vas nalog..... 13.12.2009. 13:27 T22790

status: user
broj poruka: 711
Od nove,takozvane revolucije zastite privatnosti korisnika Soc sajta Vejsbuk,nema nista.

Sva vasa podesavanja su vracena na DIFOLT tako da Check your settings somebody is watching......

Tko lijeti vrijedi,tko ne lijeti ne vredi.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ElTanguero najbolja zastita je.... 13.12.2009. 13:33 #169926

broj poruka: 5
Najbolji nacin da potpuno zastitis privatnost na takvim sajtovima je da se ne upisujes na njih :)

La vida es un tango.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: najbolja zastita je.... 13.12.2009. 13:33 #169927

broj poruka: 12057

To milicijo moja ! Suština !

:: Najbolji nacin da potpuno zastitis privatnost na takvim sajtovima je da se ne upisujes na njih :
::
:: La vida es un tango
despot83 Re:najbolja zastita je.... 13.12.2009. 13:44 #169932

broj poruka: 711
@Eltanguero

Najbolji nacin da ne dozivite saobracajnu nesrecu.....ne izlazite iz sobe ostanite pod jastukom.

Ili shto bi moj deda rekao: Pasce gredaubice mi dete,sto da pravim decu kad greda uvek moze da padne.

Tko lijeti vrijedi,tko ne lijeti ne vredi.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Dobra ideja 13.12.2009. 14:22 #169949

broj poruka: 6657
Sad još samo da postavim sliku svoje bulje, an-face, na moj nalog na facoshup-u...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

milos666 Here we go again... 13.12.2009. 14:28 #169950

broj poruka: 398
... jos jedna tema u nizu o Fejsbuku... Sad jos samo da krenu za/protiv tabori, pa veselju nikad kraja...
Slavuj ... 13.12.2009. 14:37 #169954

broj poruka: 2236
assbook.com

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kovle ... 13.12.2009. 14:37 #169955

broj poruka: 976
Sto, pa bilo bi dobro da se na forumu uvede mogucnost glasanja. kao na drugim domacim IT forumima

Equinoxe Re: Here we go again... 13.12.2009. 14:43 #169958

broj poruka: 12057

Mislim da je sasvim ok da ljudi kažu svoje mišljenje o Facebook-u, kakvo god da imali, ali narano bez sukoba. Za - protiv, zašto i kraj posta. Ja sam protiv samo iz razloga sigutnosti svojih podataka i ličnih informacija. To je još uvek daleko od sigurnog. Što se mene tiče neka ljudi razmenjljuju prijatelje, informacije, slike....gde, kako god i koliko hoće.

:: ... jos jedna tema u nizu o Fejsbuku... Sad jos samo da krenu za/protiv tabori, pa veselju nikad kraja...
milos666 Da, bilo bi veoma interesantno... 13.12.2009. 15:42 #169971

... da se uvede glasanje i da forumasi mogu da naprave anketu ili tako neki fazon... E tu bi se tek svega i svaceka nacitali.
Meni je samo jako zanimljivo kad ljudi krenu sa pricama o ne znam kakvoj privatnosti, ko da su jako mnogo zanimljivi Bii Cii i Mi5 i ne znam kome, pa ce da ih prate... Ja sam inace jako zabrinut za svoju privatnost, jer me ribice spopadaju u tolikom broju da ne mogu da se odbranim, pa ne daj boze da se sazna gde zivim, ima obozavateljke u stotinama da me cekaju pred gajbom kad cu da izadjem na prozor da ih pozdravim... Ozbiljno, to postaje vec ozbiljan problem, vec sam pisao ovima iz support-a da zastite mene i moju privatnost, rekli su mi da nista ne brinem, kontaktirace nase ministarstvo unutrasnjih poslova, i urgirace da mi se dodeli policijska zastita... Kazu, ministar licno je odobrio i suzavac da se koristi ako bude neophodno.
Daum ... 13.12.2009. 16:29 #169983

broj poruka: 12798
Najbolja zastita je da ga ne koristis uopste. Antisocijalni sajt kompletno, ma koliko on delovao friendly...

Daum Re: Da, bilo bi veoma interesantno... 13.12.2009. 16:30 #169984

broj poruka: 12798
Ok, ovo je toliko pateticno da nemam komentar... Ne brini, virtuelne ribice ne ujedaju...

::Ja sam inace jako zabrinut za svoju privatnost, jer me ribice spopadaju u tolikom broju da ne mogu da se odbranim, pa ne daj boze da se sazna gde zivim, ima obozavateljke u stotinama da me cekaju pred gajbom kad cu da izadjem na prozor da ih pozdravim..
Ishmerish Lepo kaze papan(Boze glupe pesme,al ima poentu) 13.12.2009. 17:13 #169997

broj poruka: 7285

http://www.youtube.com/watch?v=syEGqpThl7o

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

DmasteRNo1 @Daum 13.12.2009. 17:21 #170003

broj poruka: 6103
Obično nije tako, ali ovde moram u potpunosti da se složim sa tobom.

Phenom II X3 720BE, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 4GB DDR2 1066, WD5000AAKS, Gigabyte GV-R487D5-1GD, Samsung 2232BW, Antec Three Hundred, Chieftec CFT-650-14CS

Rancesco85 re 13.12.2009. 17:31 #170012

broj poruka: 726

Eh,da je antisocijalan,da nije koristan i sve ostalo sto ide uz njega treba objasniti mnogim generacijama... pogotovu mislim na one od 14,15,16,17 god. koje za PRIJATELJA imaju npr. Milana Stankovica, Breda Pita, Kristijana Ronalda...i sa kojima se svakodnevno dopisuju.... :PPP

milos666 Re: Re: Da, bilo bi veoma interesantno... 13.12.2009. 17:39 #170021

Pateticni su oni koji smatraju da su toliko interesantni da bi im privatnost bila ugrozena, al ok ocigledno nisi shvatio, pa onda ne treba ni da komentarises. Mogao bh i ja sad da komentarisem tvoju inteligenciju... Al eto,necu...

:: Ok, ovo je toliko pateticno da nemam komentar... Ne brini, virtuelne ribice ne ujedaju..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
Erestun re 13.12.2009. 18:07 #170037

broj poruka: 1797
Ma nema zastite od shitbook-a vise. Ja mislim da ne prodje ni dan, a da neko ne pomene isti. U americkim filmovima je postao sastavni deo fabule. Ako odete u bilo koji net klub, kafic, hot spot, Mekdonalds uvek je neka devojka/muskarac koja gleda tudje slike, komentarise ih i samopromovise sebe kako bi flertovala ili muvala se sa nekim. Na to se sve svodi.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs