Ima li neko proverenu informaciju da li ce biti povecanja ili dupliranja protoka od Nove godine u Telekomu?Nesto sam nacuo ali sve je to `REKLA KAZALA`!
Nije bilo najava,imam strinu koja radi tamo,i kao za sada nishta,mozda iskrsne
nego mene najvise nervira kod njih sto se net ,kad narycis ,ceka tri veka Primera radi,jedan drug trazio net u februaru,oni ga zvali sad u novembru ,i pitali kao `Jeste li vi trazili net`,on lepo(ranije uzeo sbb)rekao nisam i dovidjenja! Drugi drug evo ceka vec mesec i po (naravno dosta krace nego prvi)al sad je kao ziza sezone i svo to reklamiranje po tv-u. I nishta,ko zna kad ce dobiti! Sto je najgore oni samo kazu nemamo(odnosno nismo u mogucnosti da u roku ispunimo toliko zahteva),imam informaciju da se po nekim delovima bg-a,ceka vise od godinu dana
Meni samo nije jasno ,ako niste u mogucnosti ,sto se tolko vrtite po televiziji i reklamirate,a i kakva ste vi to firma,vamo kao mi smo najbolji u zemlji,ovo ono a u praksu ,CORAK
Pa mora od necega i debeli Tijanic da dobije platu a kako ce pa najlakse je da se lova od Lelekoma prelije malo u RTS. Ako ne verujes pogledaj od cega prezivljava Lola Korporacija, od izdavanja zgrade preko puta tehnickog fakulteta naravno klijent je Lelekom.
Valjda Vam je sad malo jasnije zasto je sve u tom `monopolskoj javnoj kuci` skupo.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nije bilo najava,imam strinu koja radi tamo,i kao za sada nishta,mozda iskrsn :: :: nego mene najvise nervira kod njih sto se net ,kad narycis ,ceka tri vek :: Primera radi,jedan drug trazio net u februaru,oni ga zvali sad u novembru ,i pitali ka :: `Jeste li vi trazili net`,on lepo(ranije uzeo sbb)rekao nisam i dovidjenja :: Drugi drug evo ceka vec mesec i po (naravno dosta krace nego prvi)al sad je kao ziza sezone i svo to reklamiranje po tv-u :: I nishta,ko zna kad ce dobiti :: Sto je najgore oni samo kazu nemamo(odnosno nismo u mogucnosti da u roku ispunimo toliko zahteva),imam informaciju da se po nekim delovima bg-a,ceka vise od godinu dan :: :: Meni samo nije jasno ,ako niste u mogucnosti ,sto se tolko vrtite po televiziji i reklamirate,a i kakva ste vi to firma,vamo kao mi smo najbolji u zemlji,ovo ono a u praksu ,CORA :: :: :: ::
A sto mislite da je adsl kod lelekoma bolji od ostalih?
Po toj analogiji bi CD i DVD plejeri valjali samo ako su iz Philips fabrike izasli posto su ga oni i izmislili.
:: Ali za Lelekom ti treba VEZA DA DOBIJESH adsl :: :: tuzno i zalosno,da nisam poznavao direktorku u mom gradu q&ac bi ga dobio :: :: P.S. Izvinjavam se zbog teske reci,ali kad mi neko pomene telekom ja osetim omca oko vrata kako mi se steze: :: :: Tko lijeti vrijedi,tko ne lijeti ne vredi :: ::
Čuo sam i ja da su ljudi dugo čekali ADSL. Mislim da na to utiče mnogo faktora. Mislite da njima ne treba vaš novac, naravno da treba i zato im je u interesu da imaju što više korisnika. Iskreno mislim da je ograničavajući faktor u ljudstvu. Imaju dobre plate pa se pojedinci razvlače. Ja sam za ADSL čekao par dana, a za IPTV 1 (jedan) dan!!!
Ja mogu iz prve ruke da vam kazem da se ovde dosta dugo ceka, dobio sam adsl prosle nedelje ali sam pre toga bezuspesno pokusavao par godina. Zadnji ugovor za bezicni internet (koji sam koristio pre adsl-a) sam potpisao pre oko 2.5 godine, a tada sam se otprilike i prvi put prijavio za adsl kod ptt-a. Moram da napomenem da sam od ptt-a dobio odgovor posle nekih godinu dana da nemam tehnickih uslova za adsl. I mene interesuje hoce li biti nekakvog ubrzanja jer mi je ovaj adsl paket onako solidno sporiji od bezicnog koji sam imao za 100 dinara mesecno vise.
Ovo pišem već ne znam koji put (nabijam postove), čak više ne znam da li je to istina dok neko od vas ne zakuka, ali sada vidim da je još uvek tako: likovi nisu nabavili portove (nove količine, očigledno potrebn). Ne osposobljavaju centrale dalje. Boli ih q jer para izgleda, imaju dovoljno, odnosno. tačno znaju da niko drugi ne može tu da uskoči, a, ulažu u to kako da na bilo koji način sjebu nekoga da se ugovorom veže za mobilni interenet koji je strašni shit ali ljudi kad nemaju izbora.... Ovi srećnici što u ovim smutnim vremenima dobiju adsl, ja mislim da je to od opreme likova koji odustaju i prelaze ne druge vidove povezivanja ili se sele ili ko zna šta. Premalo je to slučajeva da liči na redovnu nabavku. Uz sve to, sve je to socijalrealna fora: kad nečega i ima, ti zavrneš i uskraćuješ ne bi li te potplatili. Tako za net, tako za pasoš, tako za dozvole, tako za kazne, tako za škole, ispite, doktorate, megamastere, minimastere Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Bilo bi lepo da malo podignu brzinu jer ih trenutno ovi iz SBB šiju samo tako. Ne znam da li je u stvarnosti to stvarno tako (ako ima neko, neka potvrdi ili demantuje) ali mene ADSL trenutno košta 2850 za 4 Mb a za te pare kod SBB imaš 6 ili čak 8 (mrzi me da tražim sad) i plus digitalna kablovska. SBB kaže da će do proleća da digitalizuje sve kanale i da će biti dostupno u celoj Srbiji (u šta ja nešto baš i neverujem ali ako bude i do leta pa i do kraja 2010. biće extra). Što se tiče samog Telekoma, kod njih sam od aprila i više sam nego zadovoljan obzirom da sam prethodno bio kod GONET-a pa kod SEZAMA i živu muku video sa protokom. Na TELEKOMU uživam, stabilna je konekcija, dobar protok, ima padova ali ništa posebno. Prekida do sada nisam imao (da kucnem u drvo). Što se veza tiče, mislio sam da ću po pričama mnogih i ja proći kao oni ali nisam. Da li sam srećnik ili se tako namestilo ne znam. Prijavio sam se kad je bio onaj promotivni period `tri meseca za dinar` kad je verovatno bila najveća navalica i zvali su me posle par dana da dođem da potpišem i uzmem opremu. Tako da sam izgleda u manjini što se tiče reči hvale za TELEKOM. Samo još da ostanu u koraku sa SBB i biće superiška.
Nije pitnje kako telekomov adsl koji je nadprovajder svima tj. pružalac usluge, radi kod samog telekoma. Radi super, celo vreme.... Ja ogovaram što sad ne može ta usluga da se kupi - dobije, bez trikova i nervoze. Daleko da je usluga jeftina i daleko da je najbolja u Serbistanu. Samo je kao ADSL najbolja.... ali to nije dovoljno. Da je to jedini net u Serbistanu, ili svetu, pa da ga hvalimo, ovako, ucenjenji i ugnjeteni, šta ćemo... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Naveo sam cisto to jer mislim da vredi cekati... I ja sam isto cekao 2 meseca... __________________ Scourge of PCBerza
:: Nije pitnje kako telekomov adsl koji je nadprovajder svima tj. pružalac usluge, radi kod samog telekoma. Radi super, celo vreme.... Ja ogovaram što sad ne može ta usluga da se kupi - dobije, bez trikova i nervoze. Daleko da je usluga jeftina i daleko da je najbolja u Serbistanu. Samo je kao ADSL najbolja.... ali to nije dovoljno. Da je to jedini net u Serbistanu, ili svetu, pa da ga hvalimo, ovako, ucenjenji i ugnjeteni, šta ćemo.. :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
2835din košta 8Mbit i kablovska, najavljuju i HDTV. Sam net 2090din 8Mbit. support normality
:: Bilo bi lepo da malo podignu brzinu jer ih trenutno ovi iz SBB šiju samo tako. Ne znam da li je u stvarnosti to stvarno tako (ako ima neko, neka potvrdi ili demantuje) ali mene ADSL trenutno košta 2850 za 4 Mb a za te pare kod SBB imaš 6 ili čak 8 (mrzi me da tražim sad) i plus digitalna kablovska. SBB kaže da će do proleća da digitalizuje sve kanale i da će biti dostupno u celoj Srbiji (u šta ja nešto baš i neverujem ali ako bude i do leta pa i do kraja 2010. biće extra). Što se tiče samog Telekoma, kod njih sam od aprila i više sam nego zadovoljan obzirom da sam prethodno bio kod GONET-a pa kod SEZAMA i živu muku video sa protokom. Na TELEKOMU uživam, stabilna je konekcija, dobar protok, ima padova ali ništa posebno. Prekida do sada nisam imao (da kucnem u drvo). Što se veza tiče, mislio sam da ću po pričama mnogih i ja proći kao oni ali nisam. Da li sam srećnik ili se tako namestilo ne znam. Prijavio sam se kad je bio onaj promotivni period `tri meseca za dinar` kad je verovatno bila najveća navalica i zvali su me posle par dana da dođem da potpišem i uzmem opremu. Tako da sam izgleda u manjini što se tiče reči hvale za TELEKOM. Samo još da ostanu u koraku sa SBB i biće superiška ::
Jedva cekam da Telegrad najzad pocne sa kablovskim netom na Miljakovcu odmah prelazim kod njih. Em brze, em manje kosta...
:: 2835din košta 8Mbit i kablovska, najavljuju i HDTV. Sam net 2090din 8Mbit :: support normalit :: :: :: Bilo bi lepo da malo podignu brzinu jer ih trenutno ovi iz SBB šiju samo tako. Ne znam da li je u stvarnosti to stvarno tako (ako ima neko, neka potvrdi ili demantuje) ali mene ADSL trenutno košta 2850 za 4 Mb a za te pare kod SBB imaš 6 ili čak 8 (mrzi me da tražim sad) i plus digitalna kablovska. SBB kaže da će do proleća da digitalizuje sve kanale i da će biti dostupno u celoj Srbiji (u šta ja nešto baš i neverujem ali ako bude i do leta pa i do kraja 2010. biće extra). Što se tiče samog Telekoma, kod njih sam od aprila i više sam nego zadovoljan obzirom da sam prethodno bio kod GONET-a pa kod SEZAMA i živu muku video sa protokom. Na TELEKOMU uživam, stabilna je konekcija, dobar protok, ima padova ali ništa posebno. Prekida do sada nisam imao (da kucnem u drvo). Što se veza tiče, mislio sam da ću po pričama mnogih i ja proći kao oni ali nisam. Da li sam srećnik ili se tako namestilo ne znam. Prijavio sam se kad je bio onaj promotivni period `tri meseca za dinar` kad je verovatno bila najveća navalica i zvali su me posle par dana da dođem da potpišem i uzmem opremu. Tako da sam izgleda u manjini što se tiče reči hvale za TELEKOM. Samo još da ostanu u koraku sa SBB i biće superiška :: ::
SBB kod mene nije imao konekciju samo kada ne uplatim. ADSL mozda dva puta, ali je presudio Wifi router, Ip i tri meseca free. Josh tri uplate i istiche ugovor, lako cemo posle birati. Zna li neko gde da prochitam uslove za oslobodjenje i popuste za placanje SBB kablovske televizije?
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: Meni radi extra telekom adsl vec par godina. Na prste mogu da nabrojim koliko puta nisam imao konekciju.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Telekom=klosari, prvo portova ima mogu na prste da se nabroje, broj slobodnih portova je odavno presao u minus, znaci Telekom vozi u rikverc jer za 1500 dinara imam 1MB/128, a onaj na SBB ima 4MB/256 za te iste pare, jeste da kod njih ide kablovska ali 70% ljudi ima kablovsku u Srbiji (ja nemam i ne treba mi :)). Ubrzanje bi trebalo da bude u skorije vreme, a mene nervira sto uvek SBB prednjaci, a Telekom zaostaje :). Najvise me nervira to cekanje za portove i to ubrzanje neta. Ono sto mi se svidja kod Telekom-a je podrska znaci net mi se batalio jedan dan sutradan je dosao covek i zamenio modem, znaci za 24h mi je resio problem, tu moram da ih pohvalim jer kod drugih provajdera ljudi cekaju i po nekoliko dana, za podrsku i preko telefona i kucnu ocena 10, ovo ostalo treba da poboljsaju :).
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.