Hoce da protivpravno prisvaja tudji signal.Pa ga interesuje da uzme nesto sto ce moci bolje ili u najgorem scenariju isto da hvata(krade)signal kao njegov sadasnji lopov Nokia N78. Dali sam bio jasan?
Da li si bio dovoljno jasan? Procitaj ponovo citavu temu pa me pitaj opet.
Baby BM
:: :: Hoce da protivpravno prisvaja tudji signal.Pa ga interesuje da uzme nesto sto ce moci bolje ili u najgorem scenariju isto da hvata(krade)signal kao njegov sadasnji lopov Nokia N78 :: Dali sam bio jasan :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
ja sam problem resio uz pomoc tp link321g (ne postoji jeftiniji adapter na trzistu) i 2x5metara usb kabla. stoji na terasi okacen na sipku za susenje vesa. ps. zakljucaj ti njima rutere prvi :) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Mozda ljudi nisu jajare poput tebe pa da im smeta sto ce jos neko koristiti net koji i ovako i onako placaju... Sad im jos nakarikaj torente i rapide kako ne bi mogli da disu od tebe...
Razumem da želiš malo to da iskoristiš ali ne treba preterivati. Povremeno korišćenje npr je podnošljivo. Bila je skoro tema, ne znam ko je postovao,on je hteo da resetuje modem ljudima od kojih je krao net da bi brže skidao sa rapida!? Ti ljudi ipak PLAĆAJU taj net.
:: :: Pa bi da investiram u neki Wireless adapter, šta preporučujete? Kriterijumi su da hvata koliko i ovaj mobilni kojim se kačim (Nokia N78).
Strasno koliko idiota mogu da vidim na ovom forumu. Ti si covece toliko bezobrazan da je to strasno. Hoces opusteno da kupis wifi adapter koji ti ne treba inace, samo da bi krao ljudima bandwidth?
Strasno koliko se ljudi izbezobraze kad im se pruzi prilika...
Ulozi tih par hiljada u mesecnu pretplatu za net, a ne ovako. Samo ispadas budala... __________________ Scourge of PCBerza
@Ishmerish Evo ga brate jos jedan na listi `jaje`.
@dbqp Sine nemoj te budale da te dobro napucaju pa da ti ne bude dobro...
Strasno ovde samo mocuga treba da radi da bi se lista `jaje` koliko toliko proredila Ovo samo da uhvatis i da nista ne govoris i da bijes. Jos tip javno postavlja temu koja u prevodu znaci `kako da na najbolji nacin jajarim`
Pre neki dan onaj Mijo Mijo, koji pise nekave postove kao da smo mi ovde magarci, sad ovaj..... Ova lista `jaje` sve veca
otkad je sbb digao brzine..sad imam 8 mb ( oko 1000 kb/s realno ) ...lepo sam napravio mrezu i nazvao je dzabaka-net-komsije i stoji tako ima mesec dana...
a ti ako im maznjavas jer oni ne znaju da to srede i da uopste treba nesto da menjaju i jos pitas kako onda si zestoka jajara
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.