Imam jedan modem Huawei MT8882, a drugi ruter TP-LINK WR543G. NA prvom je jedino promenjen lease time i stavljen na 7200 sekunddi, a na drugom promenjena adresa na 192.168.2.1 ukljucena mac filtracija a na listu izuzetaka stavljen je moj komp i laptop koji koristim u kuci i WEP enkripcija normalno je stavljena, ja sam vec pokusavao ali bezuspesno. Portovi mi trebaju za utorrent sta treba da uradim da bi proradili. Unapred zahvalan
Re: Portovi za uTorrent su ti po defaultu otvoreni
09.12.2009. 12:28
status: user broj poruka: 976
Pa zbog provajdera moram da uradim forwarding, al ne znam gde gresi, dok nisam imao ruter vec samo modem isto sam forwardovao portove i radilo je sve super
:: Tako da problem trazi negde drugde, kod provajdera mozda.. :: :: :: Baby B :: ::
Kralju znam ja za to, to sam vec radio isto tako i na tp-linku ali nista opet ostaju zakljucani, testirao sam i nisu otvoreni stavio sam za tcp 20000 a za udp 20001 portove, samo sto je za huawei ip adresa 192.168.1.1 a za ovaj tp-link 192.168.2.1 ali nece, to kad bi se bax javio da mi objasni lepo :: Care ovaj sajt sam ja iz prve nasao pre kada sam trazio :) :: :: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Huawei/SmartAX-MT882v2/BitTorrent.ht :: :: Ovo nije ono sto ti trazis ali potrazi malo :) :: :: Pozdrav :: :: ::
Product Name SmartAX MT882 Physical Address 00:18:02:7D:16:09 Software Release V200R002B022 SerbiaTD Firmware Release E.37.5.40 Release Date (2006-11-15) Batch ID RCC1P2.022.E37540
Hoces da otvoris portove samo za utorrent, probaj ovako: U advanced meniju sa leve strane nadji UPnP stavi ga na enable, pa snimi podesvanja i restartuj modem. (meni modem stoji u DMZ modu vec 2 god i nemama nikakvih problema.)
A gde da vidim sve te informacije o modemu i sta da radim sa ruterom, zaboravio sam da napomenem da komp sa njim povezan bezicno. Probacu kasnije, al ne verujem da je tako lako ima li jos nekog da pomogne
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.