Hocu da uvedem kablovski net ili wireless, ako je to ikako moguce, pa me zanima da li neko od vas zna da li ima provajdera u okolini tosinog bunara i studenjaka (a da to nije ptt). trazio sam na netu ali izgleda da niko ne pokriva to podrucje. Naravno, bitna mi je i cena.
Prvo, ko ti je kablovski provajder? Raspitaj se kod njih. Najbolja a i najjeftinija varijanta je da uzmes kablovski. Za WiFi su potrebna prilicna ulaganja u opremu. Sto se tice beogrida, prilicno su skupi.
Kablovski provajder je PTT i los im je internet u zgradi a znam koji WIFI provajderi postoje ali ne znam ko od njih pokriva ovu teritoriju izmedju tosinog bunara, politehnicke akademije i devete gimnazije. Gledala sam kod nekoliko provajdera i nijedan ne pokriva ovo mesto. :o( Ipak hvala na odgovorima, provericu ova dva
Tosin bunar pokrivaju sigurno sledece firme BeotelNet (Access Point na Genex-u), Tehnicom (Access Point na Genex-u ili na RK Fontana - nesto su menjali, ali ja imam izuzetno lose iskustvo sa njima) i SC NET (Access Point na crvenim soliterima u Tosinom bunaru). Proveri sa kojim od tih zgrada imas opticku vidljivost, pa njih kontaktiraj. Licno sam bio prezadovoljan sa uslugom Beotela - ljubazni, azurni,...
Preporuka: Ako imas mogucnost za uvodjenje ADSL-a obavezno uzmi tu varijantu - jeftinije i pouzdanije.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647293. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.