Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB
STRANA 1 OD 1
mkukic SBB 01.12.2009. 12:24 T22419

status: user
broj poruka: 2591
Sutra mi istice trenutno vazeci paket pa sam planirao da potpisem onaj ugovor na godinu dana... Zamolio bih one koji su vec potpisali taj ugovor da mi kazu da li ima slucajno nekih `cakica` u ugovoru ili je sve standardno, kao sto je i bilo, samo cu morati da ga koristim najmanje godinu dana i brzinu ce mi povecati sa 1.5MB/s na 4MB/s...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Nema cakice 01.12.2009. 12:29 #163727

broj poruka: 3743
Potpišeš i povećaju ti brzinu. Takođe možeš da pređeš na veći paket, ali mislim da obratno nije moguće. Stiže ti račun na kuću i to.
support normality

dz0ni ... 01.12.2009. 12:38 #163728

broj poruka: 880

Moze da se povecava brzina kako god, mozes i da smanjujes...samo ne mozes da zamrznes paket ako uzimas taj na 12 meseci, tako da non stop moras da placas.
Znaci nemoj da uplacujes ponovo net, pa tek onda da potpises ugovor, onda ces morati da cekas mesec dana da bi ti pustili taj od 4mb/s, znaci cim ti istekne odes i odma potpises ugovor, i placas sledeci mesec.

mkukic ... 01.12.2009. 12:41 #163729

OK! Hvala obojici! Znaci cim potpisem ugovor isti dan mi krece novi paket od 4MB/s i placam sledeci mesec.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Razorman re 01.12.2009. 13:23 #163740

broj poruka: 1139
Ima jedna caka.
Ti potpisujes mix paket na godinu dana i daju ti prvi mesec sve kanale bez dodatne doplate ali kad istekne tih mesec dana ne pitaju te nista nego nastave da ti furaju full paket kanala,to se meni desilo i morao sam da placam znatno vise jer ti kanali kostaju oko par hiljada dodatno!
Moras otici i naglasiti im da neces full paket nego samo starter ili standard kako se vec zove po isteku tih prvih mesec dana. I da meni su uzeli 1000 din kao montiranje d3-a!
Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2.

pajsgudgud Re: re 01.12.2009. 13:30 #163741

Nisi razumeo, sada se mogu potpisivati ugovorri samo za net. Otprilike ti stigne net za par sati tj. povećanje brzine ili dan dva. Opet sve zavisi, od njihove administracije.
support normality

:: Ima jedna caka
:: Ti potpisujes mix paket na godinu dana i daju ti prvi mesec sve kanale bez dodatne doplate ali kad istekne tih mesec dana ne pitaju te nista nego nastave da ti furaju full paket kanala,to se meni desilo i morao sam da placam znatno vise jer ti kanali kostaju oko par hiljada dodatno
:: Moras otici i naglasiti im da neces full paket nego samo starter ili standard kako se vec zove po isteku tih prvih mesec dana. I da meni su uzeli 1000 din kao montiranje d3-a
:: Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2
::
Razorman re 01.12.2009. 13:54 #163750

broj poruka: 1139
Znam da je 1. novembra povecan protok samo postpaid korisnicima nesto malo recimo sa 1.5 na 2mbita a mix korisnicima sa 1.5 na 4. Ne znam kako sad stvari stoje,mozda su nesto menjali.
Msi gx-620 & AMD Athlon 7750(2,71ghz) 2gb (800mhz) Ati 4650 1gb ddr2.

mkukic ... 01.12.2009. 14:05 #163753

Ja koliko vidim na njihovom sajtu stoji za postpaid korisnike se povecava sa 1.5MB/s na 2MB/s, a uz ugovor na 12 meseci povecava se na 4MB/s. Sta je sada tacno? Jel mora da bude tu ukljucen i mix paket ili moze samo internet jer mix paket ne bih uzimao!

Plamen Re: re 01.12.2009. 14:06 #163755

broj poruka: 2836
Pitanje : Trenutno imam kablovsku televiziju i placam 745din standardno. Zvao sam za ovaj Mix paket i rekli su mi da u krusevcu jos nema. Sta ide u taj mix paket? Jel NET 4MB + D3 televizija za 1400din? Koliko imam kanala u tom standardnom paketu koji se ne placa dodatno? Na koliko se potpisuje ugovor? Gde se postvalja taj ruter za D3, jel on ide kao obicna kablovska na krov, pa odatle mogu da vodim koliko hocu kabla za tv, ili on ide kod TV-a, tj da li mogu da na njega prikacim vise TV-a?

:: Ti potpisujes mix paket na godinu dana i daju ti prvi mesec sve kanale bez dodatne doplate ali kad istekne tih mesec dana ne pitaju te nista nego nastave da ti furaju full paket kanala,to se meni desilo i morao sam da placam znatno vise jer ti kanali kostaju oko par hiljada dodatno
:: Moras otici i naglasiti im da neces full paket nego samo starter ili standard kako se vec zove po isteku tih prvih mesec dana. I da meni su uzeli 1000 din kao montiranje d3-a
Plamen Re: ... 01.12.2009. 14:07 #163756

broj poruka: 2836
Mozes samo net odvojeno od 4MB (ugovor 12meseci) 1400din. To je to.

Molim da neko odgovori na moje pitanje!

:: Ja koliko vidim na njihovom sajtu stoji za postpaid korisnike se povecava sa 1.5MB/s na 2MB/s, a uz ugovor na 12 meseci povecava se na 4MB/s. Sta je sada tacno? Jel mora da bude tu ukljucen i mix paket ili moze samo internet jer mix paket ne bih uzimao
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic Re: Re: ... 01.12.2009. 14:19 #163758

Hvala na informaciji, a na tvoje pitanje ce morati da odgovori ipak neko ko koristi taj D3...

pozz

:: Mozes samo net odvojeno od 4MB (ugovor 12meseci) 1400din. To je to
:: Molim da neko odgovori na moje pitanje
:: :: Ja koliko vidim na njihovom sajtu stoji za postpaid korisnike se povecava sa 1.5MB/s na 2MB/s, a uz ugovor na 12 meseci povecava se na 4MB/s. Sta je sada tacno? Jel mora da bude tu ukljucen i mix paket ili moze samo internet jer mix paket ne bih uzimao
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
pajsgudgud Re: Re: Re: ... 01.12.2009. 14:31 #163761

Net i D3 1390(za 4Mbit)+D3 usluga minus neki sitan popust od 50din zato što koristite mix paket.
support normality

:: Hvala na informaciji, a na tvoje pitanje ce morati da odgovori ipak neko ko koristi taj D3..
:: poz
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Mozes samo net odvojeno od 4MB (ugovor 12meseci) 1400din. To je to
:: :: Molim da neko odgovori na moje pitanje
:: :: :: Ja koliko vidim na njihovom sajtu stoji za postpaid korisnike se povecava sa 1.5MB/s na 2MB/s, a uz ugovor na 12 meseci povecava se na 4MB/s. Sta je sada tacno? Jel mora da bude tu ukljucen i mix paket ili moze samo internet jer mix paket ne bih uzimao
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ::
:: :: ::
looftigooz D3+MIX FAQ 01.12.2009. 14:54 #163765

broj poruka: 111
@mkukic..nema potrebe da brinesh ..kao shto neko reche, potpishi i gotovo.

Ja konkretno sam postavio njihov 1.5Mbit u na poslu kao pravno lice i dobio sam za 1870d: osnovni paket Televizije+internet 1.5 ..shto nije loshe..ALI pazi sad.Imaju pun qrac teh.problema..malo-malo pa ceo dan, pa pola dana, itd. Ja ulozzim zzalbu i trazzim refundaciju i naravno oni to ispune ( sa te strane su profi i korektni)

@Plamen
Apropo D3..BULJA..Htele kolege na poslu i sad kukamo..ako stvarno nemash full HD ekran bolje ti je da gurash viljushku kao antenu nekog EI NIS TV jer je odnos kvalitet signala/rezolucija ekrana identichan...Karikiram naravno ali ja gajbi koristim IPTV i mogu vam reci da je bolji izbor neuporedivo ( chak je i lag kod menjanja kanala kod D3 isti kao kod IPTV,shto je nedopustivo)..a sve to gledam na josh uvek neprevazidjenom Slim CRTu.

Ako se ipak odluchish onda ti samo izdvoje kabl od razvodne kutije do decodera koji je velichine mini DVD`plejera a onda boc u TV

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

TheBear Re: re 01.12.2009. 14:59 #163767

broj poruka: 6502
Ovo se i meni desilo ali nije imalo veze sa internetom, nego kad uzmes HBO dobijes onaj risiver i tu su bili svi kanali isto promotivno kao mesec dana, ali posle sledeci mesec su mi naplatili par hiljada, mada pise ja mislim sve to u ugovoru samo treba procitati.

@mkukic, nema nikakvih fora, taj ugovor ima par jednostvnih stavki, ti potpises na 12 meseci oni ti daju veci net i to je to. Ako ne raskines posle 12 meseci automatski ce produziti jos toliko cini mi se. I ako hoces u bilo kom momentu da raskines moras da platis 5000 din. i to je to.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragonover Re: SBB 01.12.2009. 16:05 #163774

broj poruka: 68
Imas nekoliko mogucnosti sto se tice net-a. Ostajes na prepaid i imas 1.5Mb, potpisujes ugovor bez obaveza sto znaci da mozes da otkazes sledeceg meseca, za tri, pet, n meseci kad god hoces samo pre 25. u mesecu i imas brzinu od 2Mb ili potpisujes ugovor na 12 meseci i iams brzinu od 4Mb a ako okazes pre isteka ugovora placas kaznu 5000 kao sto rece medo.

vIRUS cOMPUTERS kad ja tamo a ono medjutim, premda iako ali mozda svakako

Anonymous nema potrebe 01.12.2009. 16:09 #163776

broj poruka: 340
da se cimas oko mix paketa ako neces televiziju. ja zivim u Banovcima, do juce sam koristio adsl i presao na SBB, potpisao sam ugovor samo za net, 12 meseci, 4mbps 1390 dinara, naravno od pre sam bio korisnik njihove kablovske. ako uzimas mix paket onda se potpisuje ugovor na 24 meseca i dobijas digitalni risiver i net od 4mbps za 1350 dinara, kakve su dalje zavrzlame oko placanja digitalnih programa ne bih znao da ti kazem, imas cenovnik na sajtu, u svakom slucaju mozes da ostavis samo osnovni paket na koriscenju bez obaveze da uzimas neke dodatne kanale nakon isteka promotivnog perioda od mesec dana i onda placas samo net i osnovnu pretplatu za kablovsku koja je 745 dinara.

mkukic ... 01.12.2009. 16:09 #163777

OK! Hvala svima!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs