Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ADSL Tamo vamo
STRANA 1 OD 1
Ishmerish ADSL Tamo vamo 27.11.2009. 17:30 T22291

status: user
broj poruka: 7285
Kao sto tema kaze.Imam ADSL na jednoj lokaciji,a hteo bih da ga prebacim na drugu.Sta tu moze da me snadje,mislim od strane nasih provajdera?

http://www.youtube.com/watch?v=bHmdNwLDMFI

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kedi nisi ni sanjao! 27.11.2009. 17:42 #162514

broj poruka: 319
Pa mozhe da te snadje da na toj drugoj lokaciji nema slobodnih portova na toj centrali tako da ne budesh u mogucjnosti da prebacish. Prvo dobro proveri dal ima slobodnih portova na toj drugoj lokaciji pa tek onda prebacuj. Da ne bude da ti iskljuche taj ADSL i onda da chekash XXX dana,meseci,godina da se nadji neki slobodan port tamo gde zelish da ga `preselish`

poz
Ishmerish Re: nisi ni sanjao! 27.11.2009. 17:57 #162521

broj poruka: 7285
Portovi nisu problem,centrala je nova a nema ni 10 ADSL korisnika.Vise sam mislio koja je procedura?

http://www.youtube.com/watch?v=bHmdNwLDMFI

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Pa mozhe da te snadje da na toj drugoj lokaciji nema slobodnih portova na toj centrali tako da ne budesh u mogucjnosti da prebacish. Prvo dobro proveri dal ima slobodnih portova na toj drugoj lokaciji pa tek onda prebacuj. Da ne bude da ti iskljuche taj ADSL i onda da chekash XXX dana,meseci,godina da se nadji neki slobodan port tamo gde zelish da ga `preselish
::
::
:: poz
Kedi hm.. 27.11.2009. 19:27 #162544

Iskreno nikad nisam prebacio adsl..ali verovatno je isti postupak kao i kod telekoma kad prebacujesh fixni telefon. Podnesesh zahtev za prebacivanje adsl.

Mislim da nije neshto komplikovano. ALi uvek se iskomplikuje.
Tako da racunash da cje biti neka `Zajebancija`
codeus re 28.11.2009. 08:44 #162659

broj poruka: 4054
obican zahtev na koji oni kazu `nema problema` .. ali su 100% shanse da ces ostati bez adsl-a..
Kedi Re: re 28.11.2009. 10:33 #162669

Upravo tako.

:: obican zahtev na koji oni kazu `nema problema` .. ali su 100% shanse da ces ostati bez adsl-a..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs