Problem je u tome sto imamo na poslu 3 kompa na koje hocemo da podelimo net.sve je povezano kablom na 3 kompa,ali jedan uvek nema net dok 2 imaju...Da li je potrebno odraditi neka podesavanja?HG 520 ima 4 ulaza i sve bi trebalo da radi,ali kao da dva ulaza nece da rade dok 2 hoce...Sta da radim da dobijem net na sva 3 kompa???
pazi! Lan 1 i 4 su net a 2 iptv 3 neznam sta je imas u upustvu od cega je. Ali mislim da sam video u konfiguraciji rutera da moze da se podesi tj aktiviraju i 2 i 3 da budu lan net!
nemam doticni midem ali sam ubedjen da mozes port 2 i 3 da preprogramiras tj da ih otvoris da bi kacio preko lana do cetiri racunara (kod ovog novog telekomovog Pirelija moze) uslov je da pristupis modemu kao administrator
:: evo ti gde se to nalaz :: :: http://www.dodaj.rs/f/3i/bk/ZVkQBus/1.jp :: :: user admi :: pass ztonp :: :: samo trebas da stikliras 2 i 3 i trebalo bi da radi :: :: ::
...kupite switch, zabodete ruter i kompove u njega, i sve radi a imate i resto rupa za nove kompove kako firma bude shirila business :) edit: zaboravi, ne videh da je resheno...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.