Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
telekomov ADSL MT882 i problem sa USB
STRANA 1 OD 1
Neksim telekomov ADSL MT882 i problem sa USB 24.11.2009. 00:58 T22184

status: user
broj poruka: 39
Imam navedeni modem i prilkom USB instalacije m ipokazuje gresku prilikom ucitavanja nekog dll fajla. Sve zivo sam probao, isao po forumima i ne vredi. Video sam da su dosta njih imali takve probleme i neznam kako su ih resili. Nece, pa nece. Imam XP SP3.
Jel ima neko resenje?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: telekomov ADSL MT882 i problem sa USB 24.11.2009. 01:07 #161460

broj poruka: 3053
ima,povezi na lan

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: Imam navedeni modem i prilkom USB instalacije m ipokazuje gresku prilikom ucitavanja nekog dll fajla. Sve zivo sam probao, isao po forumima i ne vredi. Video sam da su dosta njih imali takve probleme i neznam kako su ih resili. Nece, pa nece. Imam XP SP3
:: Jel ima neko resenje?
Equinoxe Re: 24.11.2009. 01:08 #161461

broj poruka: 12057

Moram prvo da te pitam: Zašto USB pored LAN-a ?

Taj modem mora da radi u XP-u kako treba na USB-u, prema tome, koji je DLL u pitanju ?

Neksim Re 24.11.2009. 01:17 #161465

Posto modem ima samo jedan ulaz za mreznu, hocu preko USB da ga povezem sa ruterom i da imam wireles zbog laptopa. Ranije mi je to radilo, a sada nece. Inace redovno update-ujem windows preko net-a.

Evo sta izbacuje prilikom pokretanja setup-a `Error Loading newdev.dll`` a odmah zatim ``Administrator privileges are required to install, uninstall, or configure the DSL software``

http://arhiva.elitesecurity.org/t371483-Install-drivera-za-ADSL-Admin-privileges

Neksim Re 24.11.2009. 01:21 #161467

Izvini. Hocu preko USB da ga povezem za kompom, a preko mreznog kabla sa ruterom. Eto ispravio sam se :)

Equinoxe Re: Re 24.11.2009. 01:25 #161469

broj poruka: 12057

A ne ne ne dečko, to ti nikad neće poleteti.

Linija u modem, modem, patch kablom u wireless ruter, odatle na lap, a dalje takođe patch kablovima u ostale računare.

:: Izvini. Hocu preko USB da ga povezem za kompom, a preko mreznog kabla sa ruterom. Eto ispravio sam se :
::
Neksim Re 24.11.2009. 02:11 #161483

Da, da, da. Na kraju cu imak morati tako da uradim. Hvala :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs