imam vajles internet i to tako sto` kradem` od komsije naravno on ne zna.koristim usb asus wlan 2.4 i to sve lepo radi ali me interesuje sledece kako da kada skidam putem j dowlodera da nemam onu pauzu od 15 min sa rapida da li to mogu sam nekako da podesim da nestane? citao sam na forumu da to preko rutera moze ali taj ruter naravno nije kod mene u stanu.ima li druge opcije neke?hvala
Postoji mogucnost, ali zamisli da ja dodjem i ukradem tebi komp kao sto ti njemu krades internet..... Joj kako nema ovde na forumu da te banuje neko.....bas mi to zvuci kao odlicna ideja :)
Put lifeinyourPC
:: imam vajles internet i to tako sto` kradem` od komsije naravno on ne zna.koristim usb asus wlan 2.4 i to sve lepo radi ali me interesuje sledece kako da kada skidam putem j dowlodera da nemam onu pauzu od 15 min sa rapida da li to mogu sam nekako da podesim da nestane :: citao sam na forumu da to preko rutera moze ali taj ruter naravno nije kod mene u stanu.ima li druge opcije neke?hval ::
pa ako ne znate ili pak ne zelite da kazete onda tako recite a ne tu da pricate o moralnosti ili pak ne istog postupka.naravno da to nije ok sto radim ali imam obzira def i to: 1.veza je otvorena i nije zasticena sifrom znaci nisam mu provalio sifu niti bih to uradio ikada 2.j down sam podesio ogranicenje da skida po 20kbs tako da njemu protok ne bi bio sporiji.naravno da opet jeste ali on def ne oseti 3.ne znam koji je to komsija rado bih ga pitao da recimo kupi veci paket bolji protok pa da podelimo troskove jer ja nemam kablovski ni fix tel tako je to jedini nacin da imam net
Stavi na oglasnu tablu zgrade da trazis komsiju ciji je net,pa mu daj predlog...
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: pa ako ne znate ili pak ne zelite da kazete onda tako recite a ne tu da pricate o moralnosti ili pak ne istog postupka.naravno da to nije ok sto radim ali imam obzira def i to :: 1.veza je otvorena i nije zasticena sifrom znaci nisam mu provalio sifu niti bih to uradio ikad :: 2.j down sam podesio ogranicenje da skida po 20kbs tako da njemu protok ne bi bio sporiji.naravno da opet jeste ali on def ne oset :: 3.ne znam koji je to komsija rado bih ga pitao da recimo kupi veci paket bolji protok pa da podelimo troskove jer ja nemam kablovski ni fix tel tako je to jedini nacin da imam ne :: :: ::
ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise.. stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora...
kontam sta kazes...mislim da je bila neka fora,dal je markopvict rekao kako mozes nekom da ostavis poruku na kompu,ako ima neki serovan folder ili sl. ovo mi je ostalo u nekom pozadinskom secanju,pa ako sam tresnuo glupost,ne zamerite
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise. :: stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora.. :: :: ::
Ako je shareovao folder mozes sve iz tog foldera da prebacis na tvoj komp, mada ja mislim da i ti mozes da saljes fajlove u njegov komp, samim tim i neki programcic.
Pozdrav!
:: kontam sta kazes...mislim da je bila neka fora,dal je markopvict rekao kako mozes nekom da ostavis poruku na kompu,ako ima neki serovan folder ili sl. ovo mi je ostalo u nekom pozadinskom secanju,pa ako sam tresnuo glupost,ne zamerite :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise. :: :: stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora.. :: :: :: :: :: ::
(1) Ko neovlašeno koristi raunarske usluge ili raunarsku mrežu u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist, kaznie se novanom kaznom ili zatvorom do tri meseca.
(2) Gonjenje za delo iz stava 1. ovog clana preduzima se po privatnoj tužbi.
neovlasceno koriscenje resursa koji je slobodan? evo,svako ko uhvati signal sa mog zyxel-a,nek slobodno krstari,ma sve nek radi.kad mi smeta iskljuci cu ga.kako bre ovlascenje za nesto sto je na izvolte.koristi brate slobodno.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.