Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
J DOWN?
STRANA 1 OD 1
darko777 J DOWN? 21.11.2009. 11:56 T22103

status: user
broj poruka: 264
imam vajles internet i to tako sto` kradem` od komsije naravno on ne zna.koristim usb asus wlan 2.4 i to sve lepo radi ali me interesuje sledece kako da kada skidam putem j dowlodera da nemam onu pauzu od 15 min sa rapida da li to mogu sam nekako da podesim da nestane?
citao sam na forumu da to preko rutera moze ali taj ruter naravno nije kod mene u stanu.ima li druge opcije neke?hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox Aman... 21.11.2009. 12:09 #160597

broj poruka: 1408
pa zar ti nije dosta....

philaemos ... 21.11.2009. 12:10 #160598

broj poruka: 2743
Pa kada vec krades od komsije, a ti lepo bani kod njega u stan i ukradi mu ruter pa promeni na njemu, ako si citao da moze.

Salu na stranu, to sto radis je zalosno.

Demon to some. Angel to others.

gilespi026 Resenje tvog problema 21.11.2009. 12:12 #160599

broj poruka: 214

Jedino da smuvas komsinicu,pa kad komsija nije kuci ti udri po ruteru

nskoric Re: J DOWN? 21.11.2009. 12:13 #160600

broj poruka: 152
Postoji mogucnost, ali zamisli da ja dodjem i ukradem tebi komp kao sto ti njemu krades internet..... Joj kako nema ovde na forumu da te banuje neko.....bas mi to zvuci kao odlicna ideja :)

Put life in your PC

:: imam vajles internet i to tako sto` kradem` od komsije naravno on ne zna.koristim usb asus wlan 2.4 i to sve lepo radi ali me interesuje sledece kako da kada skidam putem j dowlodera da nemam onu pauzu od 15 min sa rapida da li to mogu sam nekako da podesim da nestane
:: citao sam na forumu da to preko rutera moze ali taj ruter naravno nije kod mene u stanu.ima li druge opcije neke?hval
::
Ishmerish 5.4.3. 21.11.2009. 12:14 #160601

broj poruka: 7285
Odbrojavanje dok boss-evi ne roknu shift-delete.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

darko777 .. 21.11.2009. 13:05 #160614

pa ako ne znate ili pak ne zelite da kazete onda tako recite a ne tu da pricate o moralnosti ili pak ne istog postupka.naravno da to nije ok sto radim ali imam obzira def i to:
1.veza je otvorena i nije zasticena sifrom znaci nisam mu provalio sifu niti bih to uradio ikada
2.j down sam podesio ogranicenje da skida po 20kbs tako da njemu protok ne bi bio sporiji.naravno da opet jeste ali on def ne oseti
3.ne znam koji je to komsija rado bih ga pitao da recimo kupi veci paket bolji protok pa da podelimo troskove jer ja nemam kablovski ni fix tel tako je to jedini nacin da imam net

doca80 Re: .. 21.11.2009. 13:08 #160615

broj poruka: 3053
Stavi na oglasnu tablu zgrade da trazis komsiju ciji je net,pa mu daj predlog...

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: pa ako ne znate ili pak ne zelite da kazete onda tako recite a ne tu da pricate o moralnosti ili pak ne istog postupka.naravno da to nije ok sto radim ali imam obzira def i to
:: 1.veza je otvorena i nije zasticena sifrom znaci nisam mu provalio sifu niti bih to uradio ikad
:: 2.j down sam podesio ogranicenje da skida po 20kbs tako da njemu protok ne bi bio sporiji.naravno da opet jeste ali on def ne oset
:: 3.ne znam koji je to komsija rado bih ga pitao da recimo kupi veci paket bolji protok pa da podelimo troskove jer ja nemam kablovski ni fix tel tako je to jedini nacin da imam ne
darko777 .. 21.11.2009. 13:17 #160617

ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise..
stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora...

doca80 Re: .. 21.11.2009. 13:20 #160618

broj poruka: 3053
kontam sta kazes...mislim da je bila neka fora,dal je markopvict rekao kako mozes nekom da ostavis poruku na kompu,ako ima neki serovan folder ili sl. ovo mi je ostalo u nekom pozadinskom secanju,pa ako sam tresnuo glupost,ne zamerite

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise.
:: stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora..
gile23 Re: Re: .. 21.11.2009. 16:35 #160641

broj poruka: 9121
Ako je shareovao folder mozes sve iz tog foldera da prebacis na tvoj komp, mada ja mislim da i ti mozes da saljes fajlove u njegov komp, samim tim i neki programcic.

Pozdrav!

:: kontam sta kazes...mislim da je bila neka fora,dal je markopvict rekao kako mozes nekom da ostavis poruku na kompu,ako ima neki serovan folder ili sl. ovo mi je ostalo u nekom pozadinskom secanju,pa ako sam tresnuo glupost,ne zamerite
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: ma doco pitao sam komsije ciji je to net ne znaju..cak sam otisao do prodavnice komp opremeu komsiluku i pitao da li ima neki diler-covek koji daje vajles da kupim normalno,nista..fora je u tome sto je to jedina veza koja postoji u mom dometu nema cak ni zatvorene nijedne vise.
:: :: stvarno je trulo da to radim ali nemam za sada druge opcijesem da uzmem nesto preko telenora..
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Samo fali da uspes da rekonektujes komsijin ruter, pa da skonta 21.11.2009. 20:19 #160716

broj poruka: 11001

da mu neko maznjava deo protoka i da ti na vrata posalje `dva divljacna momka` (citat: Borislav Pekic, `Zlatno runo`).

skeptik KZ 02.05.2010. 22:53 #209952

broj poruka: 31
Neovlašeno korišenje raunara ili raunarske mreže

clan 304.

(1) Ko neovlašeno koristi raunarske usluge ili raunarsku mrežu u
nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist,
kaznie se novanom kaznom ili zatvorom do tri meseca.

(2) Gonjenje za delo iz stava 1. ovog clana preduzima se po privatnoj
tužbi.

Lug sta je to 02.05.2010. 23:16 #209957

broj poruka: 993
neovlasceno koriscenje resursa koji je slobodan? evo,svako ko uhvati signal sa mog zyxel-a,nek slobodno krstari,ma sve nek radi.kad mi smeta iskljuci cu ga.kako bre ovlascenje za nesto sto je na izvolte.koristi brate slobodno.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs