Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB postpaid ? Kako i sta u praksi?
STRANA 1 OD 1
sale853 SBB postpaid ? Kako i sta u praksi? 20.11.2009. 22:43 T22093

status: user
broj poruka: 6
unapred hvala na odgovorima i samo da napomenen da sam kontaktirao teh.podrsku ali da im je usluga bila na nivou pa mi treba pojasnjenje od postpaid korisnika kao i od drugih ljudi koji imaju info iz prve ruke

kod postpaid-a kada stizu racuni za prosli mesec koliki je rok placanja i koliki je maximalni rok za placanje racuna pre nego sto te system otkaci (ugasi net)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Piše ti sve na uplatnici 20.11.2009. 23:16 #160516

broj poruka: 3743
Kada pristigne, piše datum štampe i rok do kog treba da se uplati uplatnica(dve nedelje).
Međutim, mi smo skoro na poslu uspeli nekako da omašimo par meseci. Nismo platili kablovsku kod njih za mart, april, jun, a platili smo avgust, septembar, oktobar. Popunjava se po principu prvog sledećeg neplaćenog meseca. Tj ako nisi platio mart, a platio si račun za avgust oni ti beleže ko da si platio za mart.

Sistem im je malo konfuzan i nadam se da će to izmeniti uskoro, jer posle ne mož da pohvataš šta je za koji mesec plaćeno. Signal nam nisu prekinuli iako smo im dugovali oko 3000din.
support normality

sale853 hvala na info , 21.11.2009. 00:05 #160520

broj poruka: 6
bitno mi je da imam fore 15-20 dana za placanje i da ne seku net momentalno kada istekne neki naznaceni rok na uplatnici

Daum ... 21.11.2009. 02:02 #160536

broj poruka: 12798
Nemoj nista da te cudi, njima je kompletna firma `na nivou`. Od korisnicke podrske do konstantnog presecanja neta i bednih izgovora `radova na cvoristima` ne znam sta je gore...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs