Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Sta bi bilo kad bi bilo?
STRANA 1 OD 1
PCoprema Sta bi bilo kad bi bilo? 15.11.2009. 12:15 T21913

status: user
broj poruka: 292
Pricamo teoretski i prakticno. Imam jednu aktivnu ADSL liniju i na njoj modem (ruter) radi kako treba sa podacim username i password na jednom kompjuteru. Sta bi bilo ako povezem na istu telefonsku liniju jos jedan takav ADSL modem na drugi kompjuter u kuci sa istim parametrima za pristup internetu pa da rade istovremeno? Da li se ovaj drugi nece moci zakaciti jer vec jedan postoji aktiviran na liniji ili ce se zakaciti ali ako se skida sa njega dace ostatak protoka preostalog od onog prvog? Ili ce mozda imati i on full protok kao prvi pa to ispada bolje nego da delim konekciju kroz mrezu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemamime re 15.11.2009. 12:33 #158639

status: user
broj poruka: 294
nece raditi dva modema na jednoj ADSL liniji. Zato postoje routeri i svicevi i preko njih kacis koliko hoces racunara. Samo treba voditi racuna da broj racunara na stom linku ne zagusi protok.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs