koliko obicno vremena treba njihovim serviserima da ostvare prikljucak ADSL-a od podnosenja zahteva normalno njihova kor.podrska nema blage veze koliko to traje ni realno a ni u praksi `sacekajte bicete obavesteni`
Za najviše 5 dana(od popunjavanja zahteva na sajtu) će te zvati da ti kažu da li može ili ne. Ako može, istog trenutka možeš da dobiješ ruter i uključe ti paket dok si još tamo.
Nisam čuo da je iko čekao duže. Mene su zvali posle 2-3 radna dana, ako se dobro sećam.
Ne znam kakva je situacija kada zahtev popuniš olovkom i njima tamo predaš.
Beotel i SezamPRO sam zvao pre 2 godine, evo još uvek čekam odgovor o slobodnim portovima, mada su me iz Euneta, koji sam takođe kontaktirao negde u ovo vreme 2007. zvali pre jedno 4 meseca da mi jave da mogu da dobijem port, ako hoću :)
putem njihovog sajta sam predao zahtev bas pre 5 dana i nisam dobio odgovor ma OK je taj period pribojavao sam se da to nije duuze usput jel imas slobodu da biras modem ili ...
(ograđujem se, ukoliko se nešto promenilo u par zadnjih dana...)
NEMA PORTOVA. Ne slobodnih portova, nema ih uopšte - osim ako neko ne raskine ugovor, pa na taj način. Svejedno je kod kojeg provajdera se prijavljujete, kad svi koriste samo Telekomov port i centrale - nema drugih.... A, lelekom ih jednostavno nije uvezao. I to tako traje, ja više i ne znam koliko meseci. Prosto, zabole ih q.... kad uvezu, ionako morate kod njih... a para im ne manjka. Još neko blesavi da će da dignu pakete....
...ja sam prijavio Telekom ADSL pre tri godine, i zvali su me posle par dana, ...ali od tog poziva do ostvarenja ADSL-a prosle su 2 godine i 6 meseci, tako da sam ADSL dobio pre pola godine...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
ma kod mene je pre nekih 20-tak dana stigao ADSL nisu valjda za to vreme ispucali sve portove paketi su takvi kakvi jesu ali iz predhodnog perioda smo shvatili da SBB kolo vodi a Telekom to sa zadrskom prati ,po mojoj proceni do nove godine ce biti napredka ,samo kakvog, inace odnos dow/upl je uzas
bas kao sto kaze pisko .. mi koji smo uzimali to sokocalo mnogo ranije kad je pocinjala ta prica.. cekali smo 3-5 dana .. od momenta kad su kao uveli adsl u sve skole i pojave njihovog 3g interneta .. dobijanje adsl-a se svelo na klecanje pred radnicima telekoma i preklinjanje za prikljucak .. ukoliko ste firma .. nema problema dobicete odmah (vise placaju) .. pricao sam ovde kako smo drugar i ja morali da se dovijamo da bi on koji je imao adsl godinu dana i trazio preseljenje u novi stan (pa nikad vise nije dobio adsl .. jer je njegov port nestao ??!) .. ma .. pederi .. slobodno posle 5 radnih dana ako ti nejave .. idi svaki dan licno (ne telefonom) i raspitkuj se ima/nema kad ce biti / pa u chemu je problem/ da li mogu da razgovaram sa shefon/da li treba da zakazem/ i sl ..lepo i kulturno bez podzanja glasa i psovki.. kad im dosadish - dobices .
Svi portovi su zauzeti.Evo,moj drug ceka vec 8 meseci da dobije port.Jos je na cekanju kod Sezam-pro-a.Ja sam pre 2 godine cekao 6 meseci da dobijem port.
Naravno da nemas slobodu da biras modem, moj drug je cekao ADSL 3 meseca i uzeo SBB, dok sam ja sa burazerom i mojim drugom cekali u proseku 5 dana, ja 3-5, burazer 3-5 dana, drug 3 dana :). Ako nema slobodan port tesko da mozes net da uzmes preko bilo kakve veze :). E sad pogledaj da li imas mogucnosti za SBB.
bas sam zato i postavio temu da sagledam pravo cinjenicno stanje SBB mi nije dostupan e sad mozda neki drugi ISP ne bas Telekom kakva su vas iskustva eunet ,neobe ..... (lokacija okolina NS) inace sad sam na wireelessu nije tako lose ali nekih stvari mi je pun kufer
a sta bi tek bilo da ocu i IPTv ,to mi kor.podrska nije znala pojasniti to cu sa serviserima koje treba da sacekam da proveravaju teh. mogucnosti
Ali za tebe, komshija, tada nisu imali tehnichke uslove pa nisi ni mogao imati ADSL internet. Verovatno stanujesh u Zlokucanima ili Kolubari2 jer su ta naselja obilazili zbog, moje mishljenje, SBB-a. Prvo je dobio Centar, V Puk, Brdjani, Novo Naselje dok su najvece naselje obilazili. Mozda i IceCream nema tehnichke uslove tj. centrala na kojoj je. Kada je moj kraj dobio uslove za ADSL i kada smo se prijavili, mislim da sam posle dva dana dobio router. A tehnichku mogucnost mozesh proveriti kod bilo kog provajdera, jer gde mogu oni tu mora i Telekom. Tako sam ja proverio jednom, kod Sezama, misleci da cu moci uzeti njihov ADSL. Ali, shipak, Telekom je boss. Zna li neko kada ce moci IPTV na dva TV-a?
cash rules everything around me
:: ...ja sam prijavio Telekom ADSL pre tri godine, i zvali su me posle par dana, ...ali od tog poziva do ostvarenja ADSL-a prosle su 2 godine i 6 meseci, tako da sam ADSL dobio pre pola godine.. :: :: Pozz.. :: __________________________ :: :: ...I sence you young padawan... :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 7 :: ::
Inace cini mi se da Beotel daje skroz velike popuste tipa platis jedan dobijes dva, oni su mi se prvi javili (dva dana po prijavi) ali sam ja lagano cekao Verat.net i dobio ga posle 20-tak dana lokacija Opstina Rakovica BGD.
ahahahah ja sam mislio da sam najgori. Doduše meni su se prvi put javili posle godinu i tri meseca negde oko devet ujutru da bi mi prijatan žemski glas postavio pitanje `vi ste se prijavili za adsl?`. Ja reko jesam ali pre godinu i tri meseca, našta ona meni `aha pa znate vi nemate uslova za adls tenj ju kam agen`. Dobro... malo sam iskarikirao ali posle godinu i tri meseca oni javljaju da nemam uslove tj. moja devojka pošto sam za nju zvao. Da me nije probudila i da sam bio maloprisebniji rekao bih joj da ja(tj moja devojka) već godinu i dva i po meseca vozim sb. support normality
:: ...ja sam prijavio Telekom ADSL pre tri godine, i zvali su me posle par dana, ...ali od tog poziva do ostvarenja ADSL-a prosle su 2 godine i 6 meseci, tako da sam ADSL dobio pre pola godine.. :: :: Pozz.. :: __________________________ :: :: ...I sence you young padawan... :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 7 :: ::
Ja srecom nisam puno cekao,uzeo sam pre 2 god.tako nesto..dobio sam u roku od 10-ak dana,ali sada se u Bajinoj Basti ceka na modem preko 10,11 meseci,moj drug je narucio u decembru prosle god i jos ceka,moja devojka ceka nekih 3 meseca i ko zna kada ce dobiti adsl...
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
ti si iz Bašte??? Ajde javni se na mail da ne smaram ovde... support normality
:: Ja srecom nisam puno cekao,uzeo sam pre 2 god.tako nesto..dobio sam u roku od 10-ak dana,ali sada se u Bajinoj Basti ceka na modem preko 10,11 meseci,moj drug je narucio u decembru prosle god i jos ceka,moja devojka ceka nekih 3 meseca i ko zna kada ce dobiti adsl.. :: :: :: INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz :: 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 :: ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 :: ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit :: WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II :: Windows 7 Ultimat :: ::
Moje iskustvo je takodje poprilicno lose, prvo sam se pre par godina prijavio kod ptt-a za adsl pa mi je odgovor stigao posle mozda godinu ipo dana na mail da nemam tehnickih uslova. Znaci katastrofa totalna, cak sam bio i zaboravio da sam se prijavio. Ponovo sam se prijavio kod Telekoma pre nekih mozda 3 meseca u nadi da se mozda nesto promenilo i naravno, od odgovora ni o. Cisto radi poredjenja, prijavim se kod Sezama i vec sutradan me pozove zena da mi kaze da trenutno nema slobodnih portova i da moze da me stavi na listu cekanja. WTF?!!?? Svaki komentar je suvisan. Kada bi ja tako radio na poslu kao sto rade u Telekomu, dobio bi sut u but od gazde za ne vise od 5 dana, cirka.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.