Pre oko dva meseca sam se nakacio na komsiju koji ima tp link uredjaj.... Kupio usb tp link adapter i kacio se bez problema. Placali po pola net sve dok covek (slucajno) nije stavio sifru i `zaboravio` je,kako on kaze. Ja njegov uredjaj vidim nekih 90% i znam ssid... Kako ja sada da probijem njegovu sifru i da se nakacim,jer se on pravi lud.
pa ako je tako kako kažeš, onda lepo odeš kod komšije i na ruteru pozadi ima dugme za resetovanje. To pritisneš dok je ruter uključen i on se lepo resetuje i izbriše sva podešavanja i sve šifre. Onda lepo postavite novu i ti je lepo zapamtiš. Da mu hakuješ ruter ne možeš osim ako nije stavio WEP enkripciju. Ako je stavio WAP ili WAP2 možeš samo da gledaš i tuguješ.
Iskreno da ti kazem, ja tu nikakav problem ne vidim - placali ste...
14.11.2009. 10:01
status: user broj poruka: 11001
fifty-fifty, sada on placa sve, a ti ces lepo da pribavis SBB-a ili TeleHroma i da najzad imas sopstveni, celi, pristup Internjetu. USB link adapter cuvaj u rezervi (nikad se ne zna, mozda se komsija seti, pa ces da sipas iz dve cesme).
:: Pre oko dva meseca sam se nakacio na komsiju koji ima tp link uredjaj... :: Kupio usb tp link adapter i kacio se bez problema :: Placali po pola net sve dok covek (slucajno) nije stavio sifru i `zaboravio` je,kako on kaze :: Ja njegov uredjaj vidim nekih 90% i znam ssid.. :: Kako ja sada da probijem njegovu sifru i da se nakacim,jer se on pravi lud ::
1. To je komsijin net, a ne tvoj, vise nisi u obavezi da placas, komsijin tp link uredjaj, ima totalno pravo da kaze ocu svoj net u full-u. 2. Uzmi ti ADSL/SBB. 3. Oticices u zatvor :).
:: 1. To je komsijin net, a ne tvoj, vise nisi u obavezi da placas, komsijin tp link uredjaj, ima totalno pravo da kaze ocu svoj net u full-u :: 2. Uzmi ti ADSL/SBB :: 3. Oticices u zatvor :) :: :: Pozdrav :: :: ::
Pa kod nas nema sigurno, moze da trazi premestaj u Hag, tamo ima i bazen i saunu, ja bi vise voleo tamo da zivim nego ovde, u Banani
:: 4. A u zatvoru nema neta uopste (valjda :: :: :: :: 1. To je komsijin net, a ne tvoj, vise nisi u obavezi da placas, komsijin tp link uredjaj, ima totalno pravo da kaze ocu svoj net u full-u :: :: 2. Uzmi ti ADSL/SBB :: :: 3. Oticices u zatvor :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
:: :: Važi što je promenio i VAŽI što se pravi lud posle podele kinte. :: :: Ako imaš takve komšije, blago tebi, ali dobra ti je ideja da ti neko ovde napiše tutorial o razbijanju WEP/WPA WiFi šifri. Domišljato..... :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.