Imas net za download 1 mega bit ( 1024 bita ) i upload 128 bit-a i sta je problem? jel ti radi net ili ne? Zovi provajdera ako imas neki problem sto smaras covece!?
:: :: .I :: :: Imas net za download 1 mega bit ( 1024 bita ) i upload 128 bit-a i sta je problem? jel ti radi net ili ne? Zovi provajdera ako imas neki problem sto smaras covece!?
Znam sta imam i to radi a pitanje je zbog margina ako zns sta je to. Upuceno je onima koji se bave time a ne obicnim korisnicima.
Svejedno hvala
:: :: .I :: :: Imas net za download 1 mega bit ( 1024 bita ) i upload 128 bit-a i sta je problem? jel ti radi net ili ne? Zovi provajdera ako imas neki problem sto smaras covece!?
Margina za download je odlicna dok je za upload prilicno losa, 6dB je bas malo, cudi me da ti to uopste lepo radi, trebalo bi da imas ceste prekide.
:: Sta se javljas ako nemas pojma :))))) :: :: Znam sta imam i to radi a pitanje je zbog margina ako zns sta je to. Upuceno je onima koji se bave time a ne obicnim korisnicima :: :: Svejedno hval :: :: ::
Pomislio sam na to. Ali te vrednosti su uvek zakovane. Kada pustim selftest na 6 minuta sve prodje bez greske. Speedtest mi daje 0.9Mbit/s down i 0.11Mbit up a kada testiram kvalitet veze i ono jitter tu dobijem 4.40 sto ce reci ocenu A. Nije mi bas jasno ali sve radi dobro. Dali mogu jos necim proveriti kvalitet konekcije UP saobracaja?
Da li je normalno da se javljaju one HEC, OCD, LCD, Super Frame greske? Samo ne sme biti error bits
:: Margina za download je odlicna dok je za upload prilicno losa, 6dB je bas malo, cudi me da ti to uopste lepo radi, trebalo bi da imas ceste prekide :: :: :: :: Sta se javljas ako nemas pojma :))))) :: :: :: :: Znam sta imam i to radi a pitanje je zbog margina ako zns sta je to. Upuceno je onima koji se bave time a ne obicnim korisnicima :: :: :: :: Svejedno hval :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.