Dugo imam njihov kablovski net ( sada ke 2k + analog tv + HBO paket +sport + 18+ =2200 RSD),i zadovoljn sam i cenom i kvalitetom... ali me zagolicalo 4K+DTV+HBO+cinemax za 2800RSD Ako je ko od forumasa uzimao DTV od njih: Kakav je DTV prijemnik ( ima li HDMI izlaz, kakvi su audio izlazi...) Jeli pametnije uzeti smart card decoder za tv ili externi prijemnik... Kakav je uopste kvalitet DTV-a i usluge... fala u napred
Nema niko, niti ce imati u skorije vreme. Pitao sam bas prekjuce njihovog majstora, bio u mojoj zgradi da prikljuci nekome kablovsku. Kaze: `da te ne lazem, nemam pojma, niti ima bilo kakvog nagovestaja!` Znaci cist marketing i bezobrazluk! Inace, ja koristimtaj paket od 2800 i zadovoljan sam i internetom i ANALOGNOM TV. Pozdrav i zao mi je ako sam ti rasprshio snove.
I ja imam flat4 paket. Bas sam pre dva dana navatao njihovog majstora u ulici, jer su nesto petljali sa kablovima. I pitam coveka kad ce da daju DTV, on mi covek rece da i on licno ceka za njega, da takodje ima Flat4 ali da pojma nema kada ce biti i da li ce biti u skorijoj buducnosti... Znaci pustili su reklamu ali izgleda da DTV jos niko nije dobio... a dobio sam informaciju da su im `ART` i `RTVCG` otkljucani, to jest da se mogu gledati preko dvb-c tuner-a ali da se slika non stop zamrzava i uopste nije gledljiva. Ako su im i ostlai kanali takvi, onda je jasno zasto jos uvek niko nije dobio uredjaj. Cak sam i zvao call centar pre nekih 10-ak dana i dobio informaciju da je navodno veliko interesovanje pa ne stizu svuda da donesu. Mislim da je to smao prica i da DTV ne funkcionise zato sto im je losa infrastruktura i jednostavno signal ne moze da prodje kroz tu `dzunglu` do korisnika.... izgubi se negde u kineskim kablovima.... pojede ga otpor kvalitetnih kablova:) Sva sreca pa im internet radi pefektno. Nemam zamerki na net uopste... Bas je pravo cudo da radi tako kako radi... bar nesto:)
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.