Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ZYXEL G-2000 Plus Plus, jel zna neko nesto o ovom uredjaju
STRANA 1 OD 1
vladalesje ZYXEL G-2000 Plus Plus, jel zna neko nesto o ovom uredjaju 22.10.2009. 14:04 T21180

status: user
broj poruka: 183
ZYXEL G-2000 Plus v2 WIRELESS ROUTER SWITCH 4 LAN, 1 WAN 802.11b,802.11g Acess point Wireless 4-port Broadband Router, da li neko ima iskustvo sam ovim AP-om, on u sebi ima i ruter. Zanima me kako radi, meni vise treba kao AP, na njemu bi kacio Grid antenu od 24dB, antena od koje hvatam signal je na oko 5,6 km udaljena. Kakav je u odnosu na Tp-linkove Aces pointe sa ruterom, tipa TP-Link WR-534G
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FAQ Samo prenosim 22.10.2009. 14:29 #151272

broj poruka: 532
Ono sto sam cuo od ostalih korisnika koji se razumeju sa par foruma i odavde (imarkovic, Machine, Geloso i ostali). Sto se tice mrezne opreme ovako su mi entuzijasti i profesionalci klasifikovali a pitao sam na vise mesta, to vazi opste za sve modele i kategorije!

visoka klasa
- - - - - - - -
Linksys (Cisco)
3COM
Allied Telesis
USRobotics
D-link

srednja klasa
- - - - - - - -
TP-link
Zyxel
Sagem
Netgear

niska klasa
- - - - - - -
vecina preostalih firmi
Lug ZYXEL B-2000 v2 22.10.2009. 18:33 #151367

broj poruka: 993
imam ovakav, verujem da su dosta slicni,medjutim...dobio sam ga na poklon.imam cak i uputstvo na nemackom.moze li se ista uraditi sa istim jerbo mu je neko promenio pasword?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs