Zanima me da li ima nekih problema sa PTT provajderom (ne Telekom) i sta bi trebalo od parametara da prepisem sa dosadasnjeg TPlink TD-8811 kako bi mi ovo cudo sada radilo na tri kompa jer sam dosad imao dva i TPlink je mogao da obavi posao a sada vise ne?
Iskreno, ne bih ti prreporucio USR, on ti je za ADSL generalno kao Sagem, mislim, radi posao, ali zasto ne dodas jos 500din, da kupis router koji je mnogo vise rangiran, nema komplikacija oko konfigurisanja, znaci best buy je TPlink, koji za sve pare zavrsava posao, napisao sam ti u prethodnoj temi gde ima da se kupi, kosta oko 3.5000 din, imas godinu dana garancije, topla preporuka, ja ga koristim 6 meseci, prezadovoljan sam, dosta provajdera radi sa njim, jer je jeftin, a dobar, od skoro je vidim poceo da ih daje i SezamPRO.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.