Imam u firmi korisnike na kablu kao i wireless. Pre neki dan sam im blokirao facebook uz pomoc mikrotika SKROZ! Sada zelim da blokiram samo userima na wireless-u. Dokumentacija na netu je obilna...a meni je samo potreban quick fix, dakle, otvoris winbox pa onda.....Hvala unapred
Mislim bolje da ih rebnes od plate kad god ne zavrse posao koji trebaju da zavrse nego da im nesto zabranjujes i Sloba je nama branio demokratiju pa znas kako je proso.
XP - jesi probao onu foru, po meni extra fazon, kada udjes u korisnikov nalog, lociras se na, c:\windows\sys32\drivers\etc\hosts, pa taj fajl `hosts` otvoris u notepadu i u njemu skroz na kraju liste, imas ovako:
66.98.148.65 auto.search.msn.com 66.98.148.65 auto.search.msn.es (ovde ukucas razmak od `.es` pa ukucas recimo https://www.facebook.com).
file\save i pose toga, znaci nema sanse da odes na face, ni preko google, ni bilo kog pretrazivaca..mozes usput i da sakrijes taj fajl, ili da mu zabranis pristup..
a te varijante preko mac adrese, koristi samo ako si 100% siguran da user ne zna da promeni istu, jer sam ja tako jednom dupe pomerao svom dragom direktoru kada mi je ogranicavao konekciju i na kraju je digo` ruke
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.