Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Zamena ADSL rutera
STRANA 1 OD 1
FAQ Zamena ADSL rutera 14.10.2009. 02:14 T20942

status: user
broj poruka: 532
Ja sam od provajdera dobio ruter i recimo ako mi se ne svidja i hocu kvalitentiji da li mogu da kupim od drugog proizvodjaca bolji i nakacim na telefonsku liniju i da to radi ili ne moze ili trebaju posebna podesavanja?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict reci koji imas, i koji zelis da kupis. 14.10.2009. 07:20 #148739

broj poruka: 4515
moze... uz podesavanja...

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ruter ili modem koji si `dobio` od provajdera je `kodiran`, da ne bi... 14.10.2009. 09:39 #148759

broj poruka: 11001

morao da upisujes ime i lozinku svaki put kada hoces da se konektujes, i da bi vazio samo na tvojoj tel. liniji. Saznaj svoje licne parametre i kodiraj novi ruter.

MaliAbner Re: Ruter ili modem koji si `dobio` od provajdera je `kodiran`, da ne bi... 14.10.2009. 09:43 #148760

broj poruka: 7769
kako to mislis kodiran?
Ja sam kod Verat-a vec dva puta menjao ruter i uvek sam morao da unesem licne podatke i setujem ga po parametrima provajdera.
Doduse kod njih na sajtu lepo skines uputstvo za odredjeni model i bez problema uradis sta treba, a za neki od onih koji nije u njihovoj ponudi pozoves tehnicku podrsku i podesis.

Tomato Republic Of Serbia !!!

::
:: morao da upisujes ime i lozinku svaki put kada hoces da se konektujes, i da bi vazio samo na tvojoj tel. liniji. Saznaj svoje licne parametre i kodiraj novi ruter
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs