Ja sam od provajdera dobio ruter i recimo ako mi se ne svidja i hocu kvalitentiji da li mogu da kupim od drugog proizvodjaca bolji i nakacim na telefonsku liniju i da to radi ili ne moze ili trebaju posebna podesavanja?
Ruter ili modem koji si `dobio` od provajdera je `kodiran`, da ne bi...
14.10.2009. 09:39
status: user broj poruka: 11001
morao da upisujes ime i lozinku svaki put kada hoces da se konektujes, i da bi vazio samo na tvojoj tel. liniji. Saznaj svoje licne parametre i kodiraj novi ruter.
Re: Ruter ili modem koji si `dobio` od provajdera je `kodiran`, da ne bi...
14.10.2009. 09:43
status: user broj poruka: 7769
kako to mislis kodiran? Ja sam kod Verat-a vec dva puta menjao ruter i uvek sam morao da unesem licne podatke i setujem ga po parametrima provajdera. Doduse kod njih na sajtu lepo skines uputstvo za odredjeni model i bez problema uradis sta treba, a za neki od onih koji nije u njihovoj ponudi pozoves tehnicku podrsku i podesis.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: morao da upisujes ime i lozinku svaki put kada hoces da se konektujes, i da bi vazio samo na tvojoj tel. liniji. Saznaj svoje licne parametre i kodiraj novi ruter :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.