Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
ASUS WL-500gPremium (V1) koji Olegov firmware?
STRANA 1 OD 1
zfun ASUS WL-500gPremium (V1) koji Olegov firmware? 08.10.2009. 14:08 T20776

status: user
broj poruka: 206
Kupih ovaj ruter,na njemu je Asusov firmware i hocu da ubacim Olegov da bi ruter radio ono za sta je kupljen>>download bez ukljucenog kompa..
Nasao sam poslednju verziju Olegovog firmware-a>WL500gp-1.9.2.7-10(30.mart.2008),a isto tako videh i ovo wl500g-1.9.2.7-d-r655 (2009-10-04),modifikovan Olegov gore navedeni firmware,ne znam koliko je stabilan,da li je neko probao?Ne znam koji da ubacim od ova dva?
..jos me zanima koje uputstvo da koristim za podesavanje rutera posto ubacim Olegov firmware? i jos da pitam koji prog za torrente je najbolji,videh da ih ima vise(ctorrent,pa rtorrent,itd..)
link za ovaj modifikovani firmware je > http://code.google.com/p/wl500g/wiki/NEWS
Hvala unapred.)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs