Prijavio sam se i odobreno mi je povecanje brzine sa 1 na 4mbit (pocinje od 1.10), danas sam bio da uplatim i kad sam dosao kuci pogledao info rutera i video da je vec konektovan na 4096/256. Sav srecan sam mislio da ce sad sa rappidsharea da skida sa bar 200-300kb/s, medjutim brzina 113-117kb/s (par kb brzenego do sada). Kao da nemam 4mbit nego nesto malo brze od dosadasnjih 1mbit. Pitanje glasi da li moze ruter da vidi vezu od 4mbit a da je u stvari jos aktivna veza od 1mbit do 1.10. Da napomenem da sam probao i ponovnim konektovanjem rutera i isto se desava (ruter je tp link 8840).
Probao sam i megaupload jer nisam znao max brzinu rapida za fre usere i na megaipload je oko 100kb/s, sad sam pustio da skida i sa rapida i sa mega i kad saberem ukupne brzine skidanja zajedno dodje isto oko 117kb/s. Cak i obicno surfovanje ne izgleda brze mozda 5% (i to je subjektivno).
Postoji zastita kod Beotela... Bilo je bolesno mnogo malverzacija... tipa, poznajes nekog u telekomu ili mu das 20 evra i on ti pusti brzinu na portu 16 mega i onda surfujes... Sve je ok, samo si limitiran na 1024 kbps... do 1. oktobra.
Probao reset, par puta ga gasio po 20sec, otisao na speedtest i on mi kaze priblizno 1mbit,znaci ni blizu 4 kako vidi ruter vezu. Sve mi vise izgleda da pre 1.10 necu videti ubrzanje, a ako je kojim slucajem ovo veza od 4mbit onda je to veelika prevara. Javljam onda 1 sta ce biti. Kolika je max brzina downloada na Megauploadu za free usere.
:: Probao reset, par puta ga gasio po 20sec, otisao na speedtest i on mi kaze priblizno 1mbit,znaci ni blizu 4 kako vidi ruter vezu. Sve mi vise izgleda da pre 1.10 necu videti ubrzanje, a ako je kojim slucajem ovo veza od 4mbit onda je to veelika prevara. Javljam onda 1 sta ce biti. Kolika je max brzina downloada na Megauploadu za free usere
Pa naravno da neces imati brzinu od 4Mbps dok ne dodje 01.10. a to je danas :), elem sto se tice brzine za Megaupload, imas vise opcija, ja licno koristim opciju da sam registrovao nalog tamo (ne premium), i da pre skidanja moram da sacekam 25 sec da bi mogao da skidam, uglavnom MU ima varijantu Happy Hour-a, gde mozes da skidas punom brzinom bez obzira na to da li imas preium ili ne, i traje 2 sata (nekada i duze). E sad jedino sto nekad pocne u 11 pre podne, nekad u 1 to jos nisam navatao kad i do kad. A brzine DL ti idu od 256 kbps do 1,2 Mbps kolika je moja maksimalna brzina. Sve u svemu ja sam zadovoljan sa MU, koristim ga dosta, iako imam i premium nalog na RS-u
Megaupload rules :), sa Megaupload-a sam skinuo igricu za ravno 2 dana, a evo sa rapid-a skidam vec 4-ti dan, ista je igrica u pitanju Batman samo sada skidam sa rapid-a jer su linkovi na Megaupload-u bila zajebani :).
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.