Pre 4 dana sam uveo bežični internetna 5.4 GHz, jeste da je oprema sa ugradnjom 13.650,00 din., ali vredi sve pare! Prvi mesec sam dobio gratis, a brzina je NEVEROVATNA! Download: 7.39 Mb/s , Upload: 6.59 Mb/s !!! Proverio na https://www.speedtest.net Za kolicinu: 20000 MB treba izdvojiti mesečno 2.000,00 din. u paketu max+ mislim da vredi te pare?! Šta mislite? Bane Bgd.
Parabola je oko pola metra u prečniku i na njoj je mali primopredajnik veličine patrone lovačke puške i zove se Bullet (metak). Možeš pogledati sve o uredjaju na: https://www.ubnt.com
iam vise hardova, od kojih su 3 po tb...ali nema veze, znaci ti fakticki nemas ni 1GB da skidas dnevno u jednom mesecu...to je za potrebe firme extra, ali za korisnike skupo, realno, ja ne bih mogao da zamislim, ja bih odavno presao taj mali limit, a imas ih zilion koji skidaju po ceo dan filmove, igrice, itd, mozda ti nemas tolike zahteve, ne znam, svako ima svoje odgovarajuce potrebe sto se tice interneta, neko samo surfuje, neko samo dowlnoad-uje, itd, kapiras me..da je brzo, brzo je, vidi, testiraj, primetices sam posle par meseci da li ti odgovara or not..
:: za imarkovic :: :: ja vec ne znam vise sta da skidam sa neta,s obzirom da skidas po 20 gb na dam pa sta ima toliko zanimljivog ako smem da pitam bez uvrede ::
20GB, preterah i ja, to je apsolutno nemoguce sa ADSL/1MB
pa dobro, evo, kad te vec interesuje, volim puno i kvalitetno da gledam filmove, imam nekoliko torrent sajtova, nekoliko rapid sajtova za sve sto mi treba, stalno mi radi utorrent i jdownloader, skidam vec dugo dugo vremena i nikako da se sit naskidam dobrih filmova i raznih serija, u zadnje vreme skidam mHD format i kvalitetniji DVDrip, a to je skup sport, treba veci hard, takodje skidam i igre, a danasnje su velicine 2DVD-a, programi su sitni, i volla, voleo bih da mogu da stanem, ali stalno nailazim na nove ili propustene stvarcice, stalno se lista siri i ne mogu da odolim, odmah bacam na download, i to je to..ali ako tebe i skalu ne interesuje vise nista za download i ne prelazis limiit, odnosno ako ti to odgovara, u tom slucaju i ja bih na to pristao..toliko
totalna glupost i samo si bacio pare...cemu ti slusi ta brzina kada 20 gb (sto ti je max mesecni ) skines za ocas posla....platio si 150e i placas 2000 din mesecno dabi sta ?? surfovao neverovatnom brzinom ...super, to si mogao i sa 512 kb ..al jbg sad je kasno..pitas za misljenje kad si vec sve sredio...
Znas kako su nasi stari.....lemali su decu PRE nego sto odu na bunar...jer kad slome i ispadne im krcag sa vodom kasno je...
Ajd uzdravlje
:: Pre 4 dana sam uveo bežični internetna 5.4 GHz, jeste da je oprema sa ugradnjom 13.650,00 din., ali vredi sve pare! Prvi mesec sam dobio gratis, a brzina je NEVEROVATNA :: Download: 7.39 Mb/s , Upload: 6.59 Mb/s !!! Proverio na https://www.speedtest.ne :: Za kolicinu: 20000 MB treba izdvojiti mesečno 2.000,00 din. u paketu max+ mislim da vredi te pare?! Šta mislite :: Bane Bgd.
Potpuno se slazem cisto bacanje para,sa konekcijom od 4Mbit-a koja kosta 22xx dinara tu kolicinu svuces za max 5 dana a mogu samo misliti koliko se placa kada se prekoraci limit.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: iam vise hardova, od kojih su 3 po tb...ali nema veze, znaci ti fakticki nemas ni 1GB da skidas dnevno u jednom mesecu...to je za potrebe firme extra, ali za korisnike skupo, realno, ja ne bih mogao da zamislim, ja bih odavno presao taj mali limit, a imas ih zilion koji skidaju po ceo dan filmove, igrice, itd, mozda ti nemas tolike zahteve, ne znam, svako ima svoje odgovarajuce potrebe sto se tice interneta, neko samo surfuje, neko samo dowlnoad-uje, itd, kapiras me..da je brzo, brzo je, vidi, testiraj, primetices sam posle par meseci da li ti odgovara or not. :: :: ::
Radi bolje nego bilo koji adsl. Provereno... Oprema je malo skuplja. Oko 10K dinara+Ako ti treba dodatna antena itd... Ako kupis sam imas ispod cenovnik, koji je iskljucivo flat, i jeftiniji je od adsl-a na mesecnom nivou. Ako oces da uzimas i opremu od dole navedenog provajdera duzan si da korstis najmanje 3 meseca i da platis inajmljivanje tog NanoStation-a 3K dinara. Ali ovi dole su im nadprovajderi... pa su mozda jeftiniji :P
Ja ti jednostavno ne verujem.Toliki protok na wireless-u?...Sutra cu ovaj moj grid da stucem u paramparcad,pa nek nemam net:((a mu je**m... vise
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pre 4 dana sam uveo bežični internetna 5.4 GHz, jeste da je oprema sa ugradnjom 13.650,00 din., ali vredi sve pare! Prvi mesec sam dobio gratis, a brzina je NEVEROVATNA :: Download: 7.39 Mb/s , Upload: 6.59 Mb/s !!! Proverio na https://www.speedtest.ne :: Za kolicinu: 20000 MB treba izdvojiti mesečno 2.000,00 din. u paketu max+ mislim da vredi te pare?! Šta mislite :: Bane Bgd.
ne bi bilo lose da kada ti prodje ovaj besplatni mesec i kada sklopis ugovor s njima javis se i potvrdis i dalje dobar kontinualni protok od strane tvog provajdera.....da ne bude da je to neka puska za navlacenje...pozz Terminator
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.