Ako ima korisnika voleo bi da cujem misljenje o kvalitetu usluga. Vec imam telekom adsl pa da necu nesto da izgubim prelaskom na beotelnet. Akcija koju nude je primamljiva..
KOristim njihove usluge, ali ti preporucujem da ostanes kod lelekoma zbog sigurnog protoka sto kod beotela nije uvek slucaj, meni licno to ne smeta zato sto ja slabo skidam sa neta. Tako da ako imas obicaj da koristis p2p i slicne usluge u vecim kolicinama nemoj prelaziti.
pozzz
one way or another
:: Ako ima korisnika voleo bi da cujem misljenje o kvalitetu usluga. Vec imam telekom adsl pa da necu nesto da izgubim prelaskom na beotelnet. Akcija koju nude je primamljiva..
Ja sam upravo burazeru uzeo Beotel,pa cu baciti zapazanja cim ga povezu.Inace koliko sam ja upucen telekom je broj jedan.Sada sam bas nesto listao cenovnike i naleteo sam na extra ponudu PTT-a.Sa ugovorom na godinu dana dobijas 4098/256(512kb downl)za 2240 kinti.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ako ima korisnika voleo bi da cujem misljenje o kvalitetu usluga. Vec imam telekom adsl pa da necu nesto da izgubim prelaskom na beotelnet. Akcija koju nude je primamljiva..
Zapazio sam te jos u mojoj temi,samo nisam stigao da te pitam kako te to cimaju?Posto imam jezik kao anakonda prvo sto sam ih pitao bilo je vezano za sh...Ineresuje me koliko ti padne download u tom vremenu,jer sa tom brzinom bi trebalo da svuces oko 11GB za 24h.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nije beotel bas toliko los, smara otprilike od cetiri popodne do ponoci, ostalo vreme vise nego OK :: :: one way or another :: ::
Pa vidi sad, tu su stvari malo ne jasne i meni samom. Jedno vreme sam skidao poprilicno i nije bilo nikakvih problema ako mislis na shaping, onda sam prestao i posle nekog vremena mi opet doslo da nesto skidam ali tad su vec nastali problemi uvece, znalo je da se vuce 2-3 kb/s pa potom skoci na 50-60kb/s i sve tako do ponoci a onda krece u fulu. Bez obzira na to moze da se svuce oko 8 GB za 24h, bar ja. Interesantno je da kad koristim torrente i p2p nemam taj problem. Upravo danas skidam SUSE Linux i svo vreme pici u fulu. Najveci problem sa download-om imam kad koristim rapid, kod MU je vec nesto bolje.
one way or another
:: Zapazio sam te jos u mojoj temi,samo nisam stigao da te pitam kako te to cimaju?Posto imam jezik kao anakonda prvo sto sam ih pitao bilo je vezano za sh...Ineresuje me koliko ti padne download u tom vremenu,jer sa tom brzinom bi trebalo da svuces oko 11GB za 24h :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nije beotel bas toliko los, smara otprilike od cetiri popodne do ponoci, ostalo vreme vise nego OK :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.