rapid+jdownloader, ide mi glatkoooo, da glatkije ne moze biti, mada ja iam 1mb, pa kao free user-u ne moze da mi ide vise od 150, ja imam 105, tako da, uvek mi ide sa 105, kada vucem sa RShare-a, hotfile-a, a megaupload, uploading, i ostali znaju da se vuku, ali definitivno mi ide najbolje sa RapidShare i Hotfile servera.
Zna Rapid posteno da se vuce, ali u poslednje vreme mnogo vise vucem sa MegaUpload! JDownloader + MegaUpload = full speed and no waiting time! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ne znam da li ima neke veze ali je kod mene sa rapidom krenulo nizbrdo od srede. Toga dana prepodne je jdownloader nesto krckao sa rapida i sibao 107 kb/s dok sam otisao u Telekom da podnesem zahtev da predjem na vecu brzinu sa 1 mege na 2 mege. Kada sam se vratio, jdownloader je i dalje krckao, brzina konekcije mi je vec bila povecana ali je stanje stvari bilo isto kao na gore prilozenoj slici.
ja imam premium account hakovan razglasio na facebook-u neki da deli naloge ja mu se javio on mi dao i reko da traje do februara i ide punom brzinom i danju i nocu bar meni
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647301. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.